Casca Atomic Nomad LF blue

599 lei 479 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
56-59cm
59-62cm

Casca Atomic Automatic LF 3D este o casca inovatoare fiind prima pe care este implementata tehnologia Live Fit 3D pentru o potrivire perfecta. Constructia TRI-BRID pentru disiparea socului in caz de impact este si ea implementata pe acest model iar sistemul de ventilatie Aircon a fost proiectat sa faca fata oricarui tip de vreme. Sistemul unic Aircon asigura o buna ventilatie a capului iar urechile sunt compatibile cu castile audio speciale.

Specificatii :
- Carcasa ABS
- Live Fit 3D
- Catarama Live Fidlock magnetica
- Urechi detasabile, compatibile cu casti audio speciale
- Zone de aerisire in fata si in spate, reglabile separat pentru o temperatura optima: Active Dual Zone Venting

Tehnologii :
Live Fit

Deoarece forma capului nu este aceeasi pentru toti utilizatorii castile Atomic includ elemente pentru o potrivire perfecta, indiferent de utilizator. Secretul acestei tehnologii consta in utilizarea spumei cu memorie Poron XRD. Imediat ce casca este utilizata spuma se adapteaza imediat formei capului. Poron XRD are si rol de absorbtie a socurilor.


Active Dual Zone Venting

Este un sistem utilizat pe mai multe modele de casti din gama Atomic. Aceasta tehnologie ofera utilizatorului controlul asupra felului in care casca permite ventilarea capului prin actionarea manuala a sliderelor responsabile cu zonele de aerisire.


Ajustarea masurii

Pentru toate castile Atomic masura se poate ajusta cu ajutorul unei rotite pozitionate in spatele castii. Prin intermediul acestui sistem se poate regla fin felul in care casca se potriveste pe cap.Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie