Boots snowboard K2 Darko brick

1,259 lei 879 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
43.5
280mm

K2 Darko este un boot puternic orientat catre freestyle. Linerul Intuition cu Control Foam este usor si super confortabil. Dotat cu sistemul de inchidere de Boa Conda reuseste sa tina perfect calcaiul la locul lui. In plus, K2 Darko vine cu o talpa noua, foarte aderenta si cu pernite Harshmelow care amortizeaza orice soc , fie ca vorbim de zone cu gheata sau aterizari din drop-uri mari.


Specificatii :
Flex 6 - Pe o scara de la 1 la 10. Un flex perfect pentru freestyle si All-mountain
Insertii customizabile J-bar pentru retentia calcaiului
Inchidere Liner cu arici
Limba 3D Fit
Liner Termoformabil Intuition Control Foam 3D
Sistem inchidere Boa Conda patentat de catre K2
Talpa Street-Light Outsole conceputa pentru greutate ultra-redusaTehnologii :


Tehnologii :
BOA CONDA

Sistemul Conda, patentat de catre cei de la K2, iti permite sa strangi, slabesti sau ajustezi liner-ul din mers, fara sa fie nevoie sa iti deschizi boot-ul. Cum functioneaza: fie ca este atasat unui sistem tip Boa, fie ca este integrat in sistemul Conda, strangerea compacta Conda este construita in shellul boot-ului si se strange in jurul liner-ului pentru a-ti fixa piciorul in pozitie. S-a pus accent pe suportul pentru glezna si retentie a calcaiului. Siretul ce realizeaza prinderea trece printr-un canal realizat in limba pufoasa, permitandu-i riderului sa customizeze fit-ul pentru un maxim de confort.

Intuition Control Foam 3D

Retentie superioara a calcaiului si maxim de confort.

HARSHMELLOW BOOTS

Realizate din materiale durabile in timp, aceleasi folosite la placi si legaturi pentru absorbtia socurilor, insertiile Harshmellow sunt acum prezente si pe boot-urile constructorului K2. Sunt integrate in zona calcaiului si spre varful piciorului si prezente pe modelele de top minimizand destinderea si facand astfel incat aterizarile sunt mai line si mai usor de controlat.


Brand: K2

Produse din aceeasi categorie