Legaturi snowboard Rome Shift W 2016 black

629 lei 469 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare gratuita
pentru comenzi de peste 200lei
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Data estimata de livrare:
Marimi disponibile:
S
36.5-40.5

Rome Shift W sunt alegerea potrivita pentru doamnele si domnisoarele care doresc o pereche de legaturi de snowboard care imbina confortul cu un flex permisiv. Strap-urile cu forma anatomica se potrivesc perfect pe forma boot-ului iar flex-ul baseplate-ul ofera siguranta si o plimbare lina. Nu am putea vorbi despre legaturile SDS fara posibilitatile de customizare, Rome Shift W venind cu HighBack rotation si posibilitatea de ajustare a strap-urilor ce permit legaturilor sa avanseze impreuna cu rider-ul.

Flex 5

Flex legaturi snowboard Rome

HighBack Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.

HighBack Rotation

UNIBODY BASEPLATE: Este o baza a legaturii integral injectata pentru un flex placut si lin in orice directie.
SUBBASE PAD: Orice legatura are nevoie de absorbtie pentru a anula vibratiile si a imbunatatii performanta. Fiecare legatura Rome are o insertie la baza pentru a face acest lucru.
Unibody Baseplate

PF.1 ANKLE STRAP
Strap-ul PF (Flex progresiv) are doua insertii interschimbabile din spuma EVA pentru customizare suprema. Include 3 optiuni de duritate de la extrem de rigid la flexibil. Este creat pentru rider-ul care doreste o customizare rapida.
PF.1 ANKLE STRAP

CONFORMIST TOE STRAP
Un design original Rome ce isi poate modela forma si dovedeste in continuare ca poate surclasa legaturile high-end ale altor producatori.
CONFORMIST TOE STRAP

Shift Highback
Pur si simplu un raspuns solid la miscare cu o cosntructie usoara si de durata.
Shift Highback


Brand: ROME SDS