Boots Snowboard Nitro Team TLS Black 2020


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Nitro Team TLS sunt unul din cele mai polivalente modele de boots de pe piata, fiind preferat atat de catre riderii profestionisti cat si de cei mai putin experimentati. Talpa cu Vibram ofera aderenta necesara hike-urilor, iar brantul cu spuma Eva, liner-ul cu insertie D3O si sistemul Air Dampening ajuta la absorbtia socurilor, ceea ce inseamna ca articulatiile vor fi mai putin solicitate. Este mai usor sa iti depasesti limitele atunci cand beneficiezi de confort termic, asigurat de catre tehnologia Therminator Shield.


Specificatii

Talpa Vibram
Eva Midsole
Air Dampening
Therminator Shield
Armored Spine
Flex Link Design
TLS5 Twin Lacing System
Molded TLS Lace Handles
Bail Out System
Liner Cloud 9 cu D3O
ILS Liner Lacing
Re/Lace Liner Locker
Ortholite Dual Density Footbed
Flex 8

Tehnologii

VIBRAM OUTSOLE

Dezvoltat pentru a oferi o mai buna aderenta pe suprafetele inghetate si pe zapada, compusul Icetrek Vibram permite hike-uri sigure pe munte.

EVA Midsole

Brantul cu spuma EVA are rol de amortizare a socurilor.

Air Dampening

Tehnologia Air Dampening pozitionata in zona calcaiului ofera o foarte buna amortizare la aterizarea trick-urilor.

TERMINATOR SHIELD

Stratul termic pozitionat intre liner talpa boot-ului reflecta caldura corpului si mentine picioarele calde pe durata intregii zile.

FLEX LINK DESIGN

O zona flexibila pozitionata in zona gleznei intre partea superioara si cea inferioara a shell-ului asigura o flexie uniforma.

TLS 5

Punctele cheie ale acestui sistem constau in usurinta de strangere si slabire. TLS5 este compact si are o greutate redusa fiind in acelasi timp deosebit de rezistent. Desi este rareori nevoie, repararea si inlocuirea sistemul TLS5 se face mult mai usor in comparatie cu celelalte tehnologii de pe piata.

D3O ENHANCED CLOUD 9 LINER / ILS LINER LACING

D3O este un material minune care la presiune mica si constanta ofera un plus de confort, iar in cazul socurilor absoarbe si disperseaza energia revenind apoi la starea initiala.

Cloud 9 Liner

Liner-ele Cloud au in compozitie Thermacell si latex in zona de calcai, fiind deosebit de confortabile si asigurand un fit perfect pe toata durata utilizarii. Liner-ele Cloud pot fi de asemenea termoformate.

BAIL OUT SYSTEM

Sistem dezvoltat pentru a asigura o incaltare/descaltare rapida a boot-ului.

ORTHOLITE DUAL DENSITY FOOTBED

Fit-ul si confortul raman consistente pe durata utilizarii brantului Ortholite. Structura unica creaza un sistem de management al umezelii prin indepartarea acesteia de picior, care ramane astfel uscat. Atunci cand piciorul nu se mai afla in boot umezeala ramasa se usuca foarte repede datorita curentului de aer permis de pozitionarea celulelor. Branturile Ortholite au de asemenea proprietati anti miros, anti fungi si antibacteriene.