Boots snowboard Rome Folsom Gunmetal 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Folsom sunt ganditi si creati pentru riderii care prefera coborarile in viteza si doresc un boot cu un foarte bun transfer al miscarii. 2 sisteme Boa iti permit sa customizezi boot-ul controland astfel flexul si felul in care acesta iti imbraca piciorul. Cu Rome Folsom te vei simti in elementul tau fie ca este vorba despre coborari in viteza pe partie sau de linii pline de sarituri pe back-country.

Flex 8

Tehnologii :
DOUBLE BOA TRI-ZONE

Un pattern exclusiv Rome prin care se ofera control complet asupra fitting-ului si flexului prin intermediul a doua sisteme Boa cu cabluri ce se suprapun in zona gleznei.

DOUBLE BOA TRI-ZONE

New GripLight Outsole with Vibram IceTrek.2

In colaborare cu Vibram a fost creata o talpa foarte usoara. Vibram IceTrek.2 este cel mai aderent cauciuc si este folosit pe zone speciale pentru a optimiza tractiunea si greutatea. A fost de asemenea plasat un canal de flex ce permite flexarea laterala a talpii mentinand in acelasi timp un bun raspuns calcai-degete.

Griplight Vibram

Ultra Fit Liner: 1.NEW KATE CUFF 3D : memoreaza forma gleznei tale. Ultima generatie de spuma cu memorie ce se termoformeaza in functie de forma gleznei rider-ului.
2.Heat-Moldable F.I.T. Foam : proprietati anatomice superioare si un flex responsabil cu un mai bun transfer al miscarii.
3. Power Strap: sistem nou de prindere plasat in partea superioara pentru o fixare mai buna.
4. Quadzone Lining With Heel Grip : spuma si captuseala selectionate in functie de zona piciorului pentru o potrivire anatomica perfecta.
5. Liner Outsole Technology with D30 Lite: Materialul extrem de usor D30 echipeaza talpa liner-ului pentru maxim de absorbtie a socurilor.
Ultra FIT Liner

3D Molded Tongue

Cheia catre un boot elastic! Limba construita din material Eva cu un fit anatomic 3d asigura un flex dinamic.

3D Molded Tongue


Produse din aceeasi categorie