Boots snowboard Rome Guide black 2018


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Guide sunt raspunsul pentru riderii care doresc un boot potrivit pentru orice tip de conditii, fie ca vorbim de o zi in resort sau pe o creasta greu accesibila. Guide este echipat cu o talpa Vibram IceTrek2 pentru maxim de aderenta, liner Ultra F.I.T. termoformabil, sistem BOA si sireturi cerate.

Flex 7


GripLight Outsole cu Vibram IceTrek.2

Modelele din gama high-end a Rome SDS beneficiaza de o talpa ultrausoara, foarte aderenta, prevazuta cu absorbtie de socuri. Aceste modele sunt de asemenea concepute pentru a evidentia tehnologia V-Rod prezenta in legaturile Rome, unde energia este transferata catre marginile placii. Vibram-ul este utilizat pentru a duce aderenta la un nou nivel, boots-ii echipati cu acest material fiind perfecti pentru hike-urile in care cauti cele mai frumoase linii pe munte.


BOA HeelLock Harness

Control rapid asupra zonei de retentie a calcaiului. Prin intermediul sistemului BOA se controleaza felul in care presiunea este distribuita pe zona gleznei; sistemul BOA este implementat pe zona de 45 de grade a limbii carcasei exterioare.


Ultra Fit Liner:

Construit din spuma termoformabila, cu forma anatomica, si diferite tipuri de materiale pentru zonele distincte ale piciorului, liner-ul UltraFit este produsul de top din gama Rome SDS.
1.NEW KATE CUFF 3D : memoreaza forma gleznei tale. Ultima generatie de spuma cu memorie ce se termoformeaza in functie de forma gleznei rider-ului.
2.Heat-Moldable F.I.T. Foam : proprietati anatomice superioare si un flex responsabil cu un mai bun transfer al miscarii.
3. Power Strap: sistem nou de prindere plasat in partea superioara pentru o fixare mai buna.
4. Quadzone Lining With Heel Grip : spuma si captuseala selectionate in functie de zona piciorului pentru o potrivire anatomica perfecta.
5. Liner Outsole Technology with D30 Lite: Materialul extrem de usor D30 echipeaza talpa liner-ului pentru maxim de absorbtie a socurilor.
Ultra FIT Liner

3D Molded Tongue

Cheia catre un boot elastic! Limba construita din material Eva cu un fit anatomic 3d asigura un flex dinamic.

3D Molded Tongue


Produse din aceeasi categorie