Boots snowboard Rome Guide black 2018

1,789 lei 1,069 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
41
265mm
Rome Guide sunt raspunsul pentru riderii care doresc un boot potrivit pentru orice tip de conditii, fie ca vorbim de o zi in resort sau pe o creasta greu accesibila. Guide este echipat cu o talpa Vibram IceTrek2 pentru maxim de aderenta, liner Ultra F.I.T. termoformabil, sistem BOA si sireturi cerate.

Flex 7


GripLight Outsole cu Vibram IceTrek.2

Modelele din gama high-end a Rome SDS beneficiaza de o talpa ultrausoara, foarte aderenta, prevazuta cu absorbtie de socuri. Aceste modele sunt de asemenea concepute pentru a evidentia tehnologia V-Rod prezenta in legaturile Rome, unde energia este transferata catre marginile placii. Vibram-ul este utilizat pentru a duce aderenta la un nou nivel, boots-ii echipati cu acest material fiind perfecti pentru hike-urile in care cauti cele mai frumoase linii pe munte.


BOA HeelLock Harness

Control rapid asupra zonei de retentie a calcaiului. Prin intermediul sistemului BOA se controleaza felul in care presiunea este distribuita pe zona gleznei; sistemul BOA este implementat pe zona de 45 de grade a limbii carcasei exterioare.


Ultra Fit Liner:

Construit din spuma termoformabila, cu forma anatomica, si diferite tipuri de materiale pentru zonele distincte ale piciorului, liner-ul UltraFit este produsul de top din gama Rome SDS.
1.NEW KATE CUFF 3D : memoreaza forma gleznei tale. Ultima generatie de spuma cu memorie ce se termoformeaza in functie de forma gleznei rider-ului.
2.Heat-Moldable F.I.T. Foam : proprietati anatomice superioare si un flex responsabil cu un mai bun transfer al miscarii.
3. Power Strap: sistem nou de prindere plasat in partea superioara pentru o fixare mai buna.
4. Quadzone Lining With Heel Grip : spuma si captuseala selectionate in functie de zona piciorului pentru o potrivire anatomica perfecta.
5. Liner Outsole Technology with D30 Lite: Materialul extrem de usor D30 echipeaza talpa liner-ului pentru maxim de absorbtie a socurilor.
Ultra FIT Liner

3D Molded Tongue

Cheia catre un boot elastic! Limba construita din material Eva cu un fit anatomic 3d asigura un flex dinamic.

3D Molded Tongue


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie