Casca Alpina Attelas black matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Alpina Attelas este o casca inovatoare ce asigura o potrivire perfecta, fiind prima pe care este implementata tehnologia Ergo3. Carcasa de tip Abs este completata cu urechi dure pentru mai multa siguranta la impact si un confort ridicat. Attelas utilizeaza ventilatii ajustabile ce pot fi deschise sau inchise in functie de preferintele utilizatorului.

Specificatii

Casca realizata din carcasa exterioara ABS si carcasa interioara HI-EPS
Ajustare a volumului castii prin intermediul tehnologiei Ergo3 si inchidere Ergomatic
Zona de ventilatie activa Airstream Control si protectie termica pentru gat realizata din microfleece

Hardshell

Acest tip de constructie foloseste o carcasa din ABS. Fiind foarte rigida si perfect izolata, aceasta este ideala pentru cei ce practica sporturi extreme

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS ( high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.

Ergo 3

Permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului. Modificarea se face prin ajustarea volumului castii, nu a circumferintei. Sistemul de blocare cu clichet permite unuia din straturi sa fie perfect ajustat pe cap, rezultand astfel un confort sporit.

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala .

Airstream Control

Zona de ventilare activa unde gaurile de aerisre pot fi deschise sau inchise cu ajutorul unui mecanism de glisare.

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Produs original - Cod Alpina A9089 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina