Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Alpina Carat LE Visor HM berry/hearts matt

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Carat LE Visor HM promite sa asigure copilului tau un grad ridicat de protectie si o ventilatie optima. Casca este prevazuta cu viziera ce ofera un camp larg de vizibilitate, permitand totodata purtatea ochelarilor de vedere.Sistemul de marire asigura o ajustare precisa si este foarte simplu de utilizat chiar si de catre cei mici.

Specificatii

Casca usoara din policarbonat si EPS cu carcasa interioara realizata din HI-EPS,margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM, inchidere Ergomatic si sistem Y-Clip
Zona de ventilatie Venting System, captuseala si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece
Viziera cu unghi vizual de 180 grade

Tehnologii lentila

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2


Tehnologii casca

Inmold - tehnologie inmold

Inmold

Castile de ski Inmold sunt mai usoare decat modelele traditionale. Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu granule EPS sub presiune, la o temperatura ridicata, rezultand astfel o protectie anti-soc intre stratul exterior si stratul interior.
Ceramic Shell - carcasa ceramica

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact si zgarieturi este montat pe fiecare casca Alpina ce utilizeaza tehnologia Inmold. Materialul utlizat contine stabilizatori UV si este anti-static.

Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Tehnologie reglare Alpina Run System

Run System

Cu ajutorul unei rotite pozitionate in spatele castii, masura poate fi ajustata foarte rapid.

Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta. Aerisiriile din casca trag aerul cald din interiorul ochelariilor si il evacueaza prin aerisirile amplasate in casca. Acest efect este optimizat atunci cand potrivirea ochelariilor cu casca este facuta corect.

Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igiena potrivita, captuseala poate fi scoasa si spalata.
Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Produs original - Cod Alpina A9084 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina