Casca Alpina Spam Cap black/lumberjack matt


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Atunci cand esti in cautarea unei casti confortabile, ultra-cool, bine ventilata si la un pret rezonabil, Spam Cap este alegerea. Cu un sistem de ajustare rapid, urechi detasabile si durabilitate crescuta, aceasta este potrivita oricarui rider ce isi doreste calitate si design modern.

Specificatii

Casca realizata din carcasa exterioara ABS si carcasa interioara HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM, inchidere Ergomatic si sistem Y-Clip
Zona de ventilatie pasiva

Hardshell

Acest tip de constructie foloseste o carcasa din ABS. Fiind foarte rigida si perfect izolata, aceasta este ideala pentru cei ce practica sporturi extreme

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS ( high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.

Run System

Cu ajutorul unei rotite pozitionate in spatele castii, masura poate fi ajustata foarte rapid.

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala .

Y-Clip

Sistemul asigura o ajustare precisa, retinerea celor doua curele laterale jucand un rol crucial pentru protectia utilizatorului.

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta. Aerisiriile din casca trag aerul cald din interiorul ochelariilor si il evacueaza prin aerisirile amplasate in casca. Acest efect este optimizat atunci cand potrivirea ochelariilor cu casca este facuta corect.

Produs original - Cod Alpina A9033 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina


Produse din aceeasi categorie