Casca Alpina Zupo blue matt

319 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
48-52cm
51-55cm

Varful Piz Zupò este situat la granita dintre Elvetia si Italia. ZUPO de la ALPINA depaseste, de asemenea, granitele. Dura la exterior, super moale la interior. Casca pentru copii are o carcasa dura care ofera protectie in caz de impact. In acelasi timp, shock absorberul EPS din casca protejeaza si carcasa acesteia. Astfel casca ramane protejata chiar si in timpul transportului, cum ar fi drumul catre partie. Protectiile moi pentru urechi, captuseala interioara confortabila si detasabila si o protectie pentru incalzirea gitului ofera confort maxim. Daca casca se incalzeste prea mult in zilele calde de schi, i se poate furniza aer proaspat printr-un sistem de ventilatie inteligent. Aspectul tehnic, lacul mat de inalta calitate si constructia dura fac din ZUPO o casca de schi pentru copii unica: eleganta si sigura.Specificatii

Casca usoara din policarbonat si EPS cu carcasa interioara realizata din HI-EPS
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM si inchidere Ergomatic
Zona de ventilatie pasiva, interior detasabil si protectie termica pentru gat realizata din microfleece

Tehnologii casca

Ceramic Shell - carcasa ceramica

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact si zgarieturi este montat pe fiecare casca Alpina ce utilizeaza tehnologia Inmold. Materialul utlizat contine stabilizatori UV si este anti-static.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioara a fiecarei casti ALPINA contine HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarece aceasta tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.

Tehnologie reglare Alpina Run System Ergo Snow

Run System

Cu ajutorul unei rotite pozitionate in spatele castii, masura poate fi ajustata foarte rapid.
Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.

Sistem ventilatie Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor si castii o ventilatie mai eficienta. Aerisiriile din casca trag aerul cald din interiorul ochelariilor si il evacueaza prin aerisirile amplasate in casca. Acest efect este optimizat atunci cand potrivirea ochelariilor cu casca este facuta corect.
Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protectie termica pentru gat, realizata din micro-fleece.

Produs original - Cod Alpina A9225 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie