Casca Atomic Revent+ white

479 lei 339 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
51-55cm
Casca Atomic Revent+ a fost conceputa sa iti asigure tot confortul si protectia necesara pe partie. Datorita tehnologiei Holo Core, casca este mai usoara si promite sa asigure o protectie cu 30% mai mare decat standardele impuse. Cu un sistem de ajustare rapid, urechi si captuseala detasabile, Atomic Revent devine potrivit tuturor utilizatorilor ce isi doresc o casca calitativa, confortabila si cu un design aparte.

Specificatii

Ajustarea masurii
360 Fit System
Constructie In-Mold
Holo Core (miez usor si aerisit)
Ventilatie Aircon Venting
Captuseala detasabila Full Cap 3M X-Static
Urechi compatibile audio - detasabile

Tehnologii

360 Fit System
Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.

Holo-Core
Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.

3M Thinsulate X-Static Lining
Noua captuseala Atomic, izolata 3M Thinsulate, vine la pachet cu proprietati anti-microbiene si anti-odor pentru o igiena ideala. Aceasta poate fi detasata si spalata.

In-Mold Shell
Spuma Eps este turnata in stratul protector din policarbonat de la exterior, obtinandu-se astfel o constructie foarte usoara ce asigura o protectie ridicata.
Aircon Venting
Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.

Brand: ATOMIC