Clapari Atomic Hawx Prime 110 S GW Black/Anthracite 22/23

2,499 lei 1,999 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
40.5-41
260-265mm
44.5-45
290-295mm
Cu un stil ce oferă rigiditate și stabilitate crescută , Hawx Prime 110 S asigură un confort schiorilor pe toată durata purtării lor. Datorită ranforsărilor adăugate doar în zonele importante și liner-ului preformat Memory Fit 3D oferă o primă senzație foarte plăcută, asigurând o potrivire perfectă cu piciorul în doar câteva minute. Mulțumită tehnologiei Power Shift ce permite reglarea unghiului de sprijin, cât și flex-ul până la valoarea de +/- 10 unități, Hawx Prime 110 S oferă confort pe toată durata purtării și suficientă rigiditate și putere pentru o manevrabilitate cât mai precisă.

Specificații

Categorie: Allmountain
Tehnologie Prolite
Tehnologie Powershift
Energy Backbone (coloană centrală ranforsată)
Sistem Memory Fit (termoformare)
Carcasă din material plastic
Liner / Interior Mimic Gold cu izolație termică 3M Thinsulate
Bandă velcro cu lățimea de 50mm
Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
Fit - mediu
Flex: 110
Greutate: 1.801g (la mărimea 265mm)

Dimensiuni Atomic Hawx Prime

Mărime (EU) 39 - 40 40.5 - 41 42 - 43 43.5 - 44 45 - 46 46.5 - 47
Lungime exterioara (mm) 295 305 315 325 335 345
Lățime / last (mm) 98 100 102 104 106 108

MIMIC GOLD

MIMIC GOLD Liner-ul Mimic se simte excelent încă de la prima probă a clăparilor datorită construcției anatomice în zona călcâiului și a gleznei. După ce este încălzit în cuptor, acest material ia forma piciorului făcând fitting-ul clăparului perfect.
Procesul de termoformare este rapid, ușor și repetitiv dacă este necesar, oferind oportunitatea de a face o potrivire perfectă cu clăparul. Liner-ul Gold are prezentă tehnologia mimic în zona călcâiului, gleznei, gambei si zona degetelor.

PROLITE

PROLITE Prolite este tehnologia de bază prin care se construiesc schiuri și clăpari într-un mod neconvențional. În loc să se înceapă cu o construcție standard și să se taie din material pentru a salva greutate, Prolite face opusul. Se începe cu un profil cât mai subțire posibil și apoi se adaugă ranforsări în zonele cheie pentru maximum de rezistență pe toată durata de viață a clăparului.
Tehnologia Prolite face clăparul mai ușor, păstrând aceiași structură de rezistență Atomic, ajutând schiorii să fie mai preciși în mișcări, economisind și energie în același timp.

3M THINSULATE

3m thinsulate Atomic lucrează în parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai călduroși clăpari realizați vreodată cu ajutorul izolației 3M Thinsulate. Iată cum funcționează: cu cât avem mai mult aer într-un spațiu de o anumită dimensiune, cu atât izolația termică este mai bună. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decât orice alt material de pe piață, ceea ce înseamnă că rețin mai mult aer într-un spațiu foarte mic, chiar și atunci când se udă. În felul acesta căldura este păstrată la interiorul clăparului, iar schiorul este pregătit pentru orice tip de condiții meteorologice.

ENERGY BACKBONE

Ranforsare clapari Energy Backbone Este o zonă ranforsată, asimetrică ce se găsește pe gama Hawx . Aceasta oferă extra putere și mai multă aderență pe margini pentru un stil sportiv.

Power Shift

Clapari cu sistem Power Shift Pentru o customizare perfectă, cei de la Atomic au introdus Power Shift pe Hawx Ultra, Hawx Prime și Hawx Magna. Această tehnologie permite o aplecare către înainte, ce poate fi ajustată la 13°, 15° sau 17°, obținând totodată și o customizare a indicelui de flex de +/- 10 puncte.


Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie