Clapari Atomic HAWX Prime 120 White/Orange


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Hawx Prime 120 - Modelul Atomic Hawx Prime 120 este un clapar super sportiv si dotat cu tehnologia Memory Fit ce iti permite sa-l personalizezi usor si rapid. Cu sistemul Power Shift iti poti regla unghiul de sprijin cat si flex-ul pana la valoarea de 120. In plus dotarea Sole Flex de pe talpa imbunatateste balansul si intensifica controlul pe care il ai cand carvezi sau schiezi relaxat. Noul liner Memory Fit 3D Platinum cu izolatie termica 3M Thinsulate iti pastreaza picioarele calde si in conditii optime pentru toate variantele de schi. Pe acest model se pot instala Grip Pad-urile optionale "walk to ride" (WTR) pentru mai multa mobilitate.


Specificatii

Categorie: All Mountain
WTR ready
Sole Flex
Memory Fit 3D Liner Platinum
Sistem Memory Fit (termoformare)
Liner izolatie termica Thinsulate
Clape aluminiu 7000 cu microreglaj
Flex 120

Tehnologii

SOLE FLEX
Zona de Flex a fost mutata de pe lateralele claparului catre talpa lui. Aceasta ofera o suprafata de curbare mai naturala, un echilibru mai bun si control sporit.
Atomic Sole Flex

POWER SHIFT

Aplecarea catre inainte poate fi ajustata la 13°, 15° sau 17° obtinand totodata si o customizare a indicelui de flex de +/- 10 puncte. Aveti astfel o experienta personalizata preferintelor dumneavoastra.

Atomic Power Shift

Tehnologii Liner

Toate linerele Atomic vin cu o constructie asimetrica (limba, zona degetelor, zona superioara, etc.).Cu liner-ul Atomic vei beneficia de cea mai performanta forma anatomica de pe piata si de cel mai bun suport atunci cand schiezi. Linere-le Atomic se sunt de mai multe tipuri (Bronze, Silver, Gold si Platinum) iar tehnologia Memory Fit 3D este implementa doar pe cateva din acestea (Platinum, Gold si Silver). Tipul fiecarui liner este inscriptionat pe limba acestuia. Pe masura ce urcam in gama avem linere ce ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai rezistente in timp, mai calduroase si mai customizabile. Toate linerele Atomic au zone de memorie ce sunt termoformabile pentru o potrivire personalizata. Aceste zone sunt pe glezna (1), lateral (2) si limba (3).

Liner Technology Range Memory Fit 3d

Memory Fit 3D Liner

Memory Fit 3D este un nou liner Atomic ce beneficiaza de zone termoformabile cu un profil deja creat la calcai si glezna ceea ce duce la o potrivire perfecta de la bun inceput. Pentru un plus de confort liner-ul este imbracat intr-un strat confortabil de spuma ce urmareste forma shell-ului exterior. Branturile utilizate sunt marca Sidas ce ofera combinatia optima de suport si confort.

Memory Fit 3D Liner

MEMORY FIT

Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.


3M THINSULATE INSULATION

Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata ceea ce inseama ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii.

Thinsulate Logo


Produse din aceeasi categorie