Clapari Atomic Redster JR 50 Red/Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Claparii Atomic Redster Jr 50 sunt alegerea ideala pentru cei mici, atunci cand cautam un echilibru perfect intre performanta si confort. Claparii vin cu un sistem de reglare a marimii ce ne permite ajustarea cu jumatate de numar, pentru a putea fi utilizati o perioada lunga de timp. In plus, tehnologia Progressive Cuff Design permite gleznei sa flexeze progresiv. La interior gasim linerul Junior Bronze cu izolatie termica 3M Thinsulate, care promite sa mentina caldura si confortul necesar pentru o sesiune de schiat grozava.

Specificatii

Categorie: Race/Sport
Carcasa din material plastic
Interior - Liner cu tehnologia Bronze izolat termic 3M Thinsulate
Banda velcro cu latimea de 30mm
Clape aluminiu + Macro
Indice de flex 50
Greutate - 1905g/clapar (la marimea 245mm)

TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se impart in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Urcand in gama de la Bronze la Platinum acestea ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar mai responsiv, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Pentru o potrivire optima de durata, liner-ul Memory Fit 3d utilizeaza niste zone fabricate din spuma Dynashape. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.