Clapari Atomic Waymaker JR 3 Girl White


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Claparii Waymaker Girl 3 promit sa ofere tot confortul si suportul necesar tinerelor schioare. Modelul compact, cu sistem de prindere in 3 clape, este special creat pentru domnisoarele ce vor sa se initieze in arta schiatului. Confortul termic este asigurat de catre linerul Junior Bronze cu izolatie termica 3M Thinsulate. Iar, pentru un flex progresiv, cei de la Atomic, au utilizat tehnologia Progressive Cuff Design ce ii ajuta pe cei mici la exersarea curbelor si a miscarilor de carving.

Specificatii

Constructie - Allmountain
Carcasa din material plastic
Progressive Cuff Design - permite cuff-ului sa flexeze progresiv
Interior - Liner Bronze cu izolatie termica 3M Thinsulate
Clape din plastic + Micro
Indice de flex 40
Junior Fit
Greutate - 1149g/clapar (la marimea 225mm)

TEHNOLOGII LINER

Noile interioare Atomic Memory Fit 3D se impart in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Urcand in gama de la Bronze la Platinum acestea ofera un suport din ce in ce mai bun, sunt mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar cu un transfer mai rapid si precis al miscarii, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Pentru o potrivire optima de durata, liner-ul Memory Fit 3d utilizeaza niste zone fabricate din spuma Dynashape. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a oferi cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.