Clapari Atomic Waymaker JR 4 Girl White

599 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
38-38.5
240-245mm
39-40
250-255mm

Claparii Waymaker Girl 4 sunt o alegere perfecta pentru domnisoarele ce isi doresc initierea in schiat. Acest model compact vine in ajutorul celor mici cu un sistem de prindere usor de utilizat, ce are 4 clape si ofera un suport excelent piciorului. Pentru un confort complet, cei de la Atomic, au adaugat linerul Bronze Junior, izolat termic cu 3M Thinsulate, ce promite sa mentina picioarele calde si uscate in toate conditiile.

Specificatii

Categorie - Allmountain
Progressive Cuff Design - permite cuff-ului sa flexeze progresiv
Carcasa din material plastic
Interior - Liner cu tehnologia Bronze izolat termic 3M Thinsulate
Clape din plastic + Micro
Indice de flex 55
Greutate - 1303g/clapar (la marimea 245mm)

TEHNOLOGII LINER

Noul interior Atomic Memory Fit 3d se imparte in patru categorii: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Ele urca de la Bronze la Platinum si ofera un suport din ce in ce mai bun, devenind mai calduroase, mai durabile si mai customizabile.

Firmer Fit - Principala dorinta pentru schiorii incepatori sau intermediari este sa aiba un clapar confortabil. Cand schiorul avanseaza isi va dori un clapar mai responsiv, asadar pe masura ce claparii urca in flex, interioarele lor devin mai ferme.

Longer Lasting - Pentru o potrivire optima de durata, liner-ul Memory Fit 3d utilizeaza niste zone fabricate din spuma Dynashape. Varianta Silver dispune de Dynashape in zona de calcai, Gold utilizeaza aceasta spuma in zona de calcai si zonele laterale, iar Platinum in zona de calcai, laterale si limba.

Warmer - Atomic utilizeaza 3M Thinsulate, una din cele mai bune izolatii termice. (Silver, Gold, Platinum)

More Personalizable - Toate linerele Atomic dispun de zone termoformabile pentru o potrivire customizata. Aceste zone sunt pe glezna, lateral si limba.


3M THINSULATE

Producatorul Atomic lucreaza in parteneriat cu 3M pentru a crea cei mai caldurosi clapari realizati vreodata cu ajutorul izolatiei 3M Thinsulate. Iata cum functioneaza: cu cat avem mai mult aer intr-un spatiu de o anumita dimensiune, cu atat izolatia termica este mai buna. Microfibrele din 3M Thinsulate sunt mult mai fine decat orice alt material de pe piata, ceea ce inseamna ca retin mai mult aer intr-un spatiu foarte mic, chiar si atunci cand se uda. In felul acesta caldura este pastrata la interiorul claparului iar schiorul este pregatit pentru orice tip de conditii meteorologice.


Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie