Acest produs nu este disponibil momentan

Legaturi snowboard Nitro Phantom Ocean Stone 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Legendara legatura Nitro Phantom a fost legatura aleasa de Eero Ettala aproape un deceniu, datorita proprietatilor sale de amortizare si de potrivire, amestecate cu cantitatea potrivita de raspuns si performanta, ambele personalizabile, care le permite riderilor sa-si depaseasca limitele in orice conditii. Modelul a fost conceput pentru a oferi o potrivire perfecta si un raspuns la fel pentru riderii de toate nivelurile, pentru ca acestia sa poata impinge la maxim stilul si nivelul tehnic.Tehnologia testata si confirmata a modelului Phantom, alaturi de designul functional, l-au facut una dintre cele mai cautate legaturi de snowboard all mountain de la Nitro, deoarece ofera o serie de functii de ajustare si confort personalizabile pentru a sustine nevoile fiecarui rider. Indiferent daca doresti sa progresezi in parc sau sa te scufunzi in niste pow pillows, sasiul Glass Fiber Reinforced AIR 2.0 si footbedul inclinat la 3° cu sistem de amortizare Dual AIR Dampening ofera suportul si confortul pe care il vrei pe tot parcursul sezonului. Combinatia dintre conectorului Cable Reinforced, a strapurilor si a noii curele Übergrip Toe Strap cu cauciuc Vibram © EcoStep ™ ,face din aceasta una dintre cele mai rezistente legaturi de pe piata. Sasiul Glass Fiber Reinforced Air 2.0 este putin mai larg decat footbedul, in comparatie cu modelele Team si Zero, si deci permite o potrivire mai personalizabila si pentru dimensiuni mai mari de boot. Fa-le o favoare picioarelor tale: ia o pereche de Nitro Phantom si pregateste-te sa distrugi muntele de pe creasta pana in snowpark.


Flex 7

Specificatii:

Sasiu Glass Fiber Reinforced Air 2.0
X-Beam Highback
Amortizare dubla
3° inclinatie footbed
Footbad cu densitate dubla
2 x 4 minidiscuri cu functie de blocare a unghiului
Board Saver Technology
Strap pentru glezne Comfort Premium
Strap pentru varful bootului Übergrip cu cauciuc Vibram EcoStep
Conectori si clape intarite cu cablu
Catarame din aluminiu forjat

Tehnologii:

Nitro Air Dampening

AIR DAMPENING

Cea mai usoara tehnologie de absorbtie a socurilor capabila sa te protejeze de vanatai indiferent de inaltimea de la care aterizezi, fara a influenta transferul miscarii.

Nitro CABLE REINFORCED CONNECTORS

CABLE REINFORCED CONNECTORS

Cabluri din otel inoxidabil sunt inserate in strap-uri, pentru un plus de rezistenta.

Nitro Minidisk

2x4 MINI DISC WITH ANGLE LOCK FEATURE

O suprafata mai mica de contact se traduce prin utilizare a flexului initial al placii. Posibilitatea de blocare a discului iti permite reglarea unghiului legaturii inainte de montajul pe placa.

Nitro CABLE UBERGRIP

UBERGRIP TOE STRAP by Vibram

CStrap-uri cu insertii Vibram pentru maxim de aderenta pe boot.