Legaturi snowboard Rome Arsenal white 2018

919 lei 779 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
S/M
36.5-40.5
Rome Arsenal se adreseaza riderilor de nivel mediu dar si incepatori ce doresc o legatura bine tehnologizata si versatila intr-un buget redus. Legaturile sunt construite pe un sasiu metalic pentru un mai bun transfer al miscarii si vin cu un highback dedicat capabil de un bun transfer la viteze mari si de flexibilitate pentru riderii ce cocheteaza cu freestyle-ul.


Flex 7


UNDERWRAP TECHNOLOGY

Realizata pe 3 nivele de greutate pentru diferite modele de legaturi ale Rome, tehnologia Underwrap sta la baza performantei pe legaturi ca Targa, 390 Boss si Madison. Cu o parghie marita energia este transmisa direct catre marginile placii iar legatura este libera in acelasi timp pentru miscare laterala. Traducerea acestei tehnologii: "flex corect".


HighBack Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.


SUBBASE V-PAD

Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.

NEW CONTOUR BOSS.2 ANKLE STRAP

Utilizand spuma rezistenta la temperaturi scazute si cu propietati anatomice superioare Rome SDS a creat un design 3D ce se potriveste perfect pe partea de glezna pentru un flex mediu, potrivit pentru orice tip de teren. Beneficiind de un profil redus, noua generatie este si mai usoara.


New ConformGrip 2.0 Toe Strap

Cel mai bun tip de strap din snowboarding. Se potriveste perfect cu minim de presiune.

390 Asym Highback

Un highback cu canting integrat pentru aliniere cu piciorul si un flex moderat polivalent.Brand: ROME SDS