Legaturi snowboard Rome Flare Black 22/23

1,349 lei 1,079 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
S
36.5-39
M/L
39-44
Legaturile Rome Flare ofera performanta ridicata gratie constructiei AsymWrap si o combinatie de flex si forta potrivita tuturor riderilor. Highback-ul este specific anatomiei feminine si asigura simultan atat controlul zonei de calcai, cat si confort superior. Rome Flare este un model de top dincategoria all-mountain, indiferent de stilul de snowboarding.

Specificatii

Flex 5
Platformă Asymwrap
Toe Strap Puregrip
Ankle Strap Pureflex
Tehnologie FastEntry
Catarame BombProof

Tehnologii


Puregrip Toe Strap

Puregrip Toe Strap

Strap-ul OpenForm se va mula perfect pe orice boot, fiind în același timp deosebit de ușor, datorită design-ului minimalist.

Pureflex Ankle Strap

Pureflex Ankle Strap

Un strap deosebit de ușor cu un flex mediu.

Fast Entry

Fast Entry

Legăturile dispun de tehnologia FastEntry prin care se asigură o potrivire rapidă și ușoară a boot-ului în legătură. Design-ul pre-curbat a strap-urilor va face ca acestea să rămână deschise în timp ce îți vei potrivi boot-ul în legătură.


V-Rod Baseplate

V-Rod Baseplates

O altă modalitate prin care Rome îmbină flexul cu elasticitatea este reprezentată de baseplate-urile V-rod. Atât în varianta normală, cât și în varianta lor Ultralight, avem o zonă care conectează degetul mare cu partea exterioară a călcâiului. În același timp, baseplate-ul este ușor mai ridicat în zona degetului mic și pe interiorul călcâiului. Acest mod de construcție oferă o bună transmitere a mișcării față/spate și o bună flexibilitate laterală. Flexul plăcii este astfel utilizat într-un mod natural prin reducerea suprafeței de contact între placă și legături.

AsymWrap Technology

AsymWrap Technology

Cu 3 puncte de prindere pentru heel hoop și tehnologia UnderWrap prezentă într-un singur punct, poziționată sub degetul mare, platforma Asymwrap se concentrează pe obținerea unei legături flexibile și cursive, dedicate riderilor ce doresc reglaje extra fine și sunt axați pe freeride și freestyle.

BombProof Buckles

BombProof Buckles

Cataramele BombProof sunt construite dintr-o singură bucată din aluminiu forjat pentru o mai bună aderență și durabilitate. Construite cu o zonă mai largă a dinților pentru o mai bună prindere, acest lucru facilitează cuplarea cu clichet și oferă o protecție sporită împotriva uzurii.Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie