Legaturi snowboard Rome United Black 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Legaturile pentru snowboard United realizate de catre cei de la Rome SDS se adreseaza riderului care doreste o legatura cu puternice elemente tehnice, confort sporit la un pret de incepator. Legatura ofera un flex lin si consistent pentru libertate si continuitate in miscari pe partie.

Flex 5

Flex legaturi snowboard Rome

HighBack Rotation Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.
HighBack Rotation

UNIBODY BASEPLATE: Este o baza a legaturii integral injectata pentru un flex placut si lin in orice directie.
SUBBASE PAD: Orice legatura are nevoie de absorbtie pentru a anula vibratiile si a imbunatatii performanta. Fiecare legatura Rome are o insertie la baza pentru a face acest lucru.
Unibody Baseplate

CONTOUR ANKLE STRAP Design 3d pentru un fit confortabil si flex mediu pentru miscarile rafinate in timpul trick-urilor.
CONTOUR ANKLE STRAP

CONFORMIST TOE STRAP Un design original Rome ce isi poate modela forma si dovedeste in continuare ca poate surclasa legaturile high-end ale altor producatori.
CONFORMIST TOE STRAP

UNITED ASYM HIGHBACK Highback-ul este construit sa fie foarte usor si aliniat din punct de vedere anatomic, cu flex potrivit pentru stiluri variate de snowboarding.
UNITED ASYM HIGHBACK


Produse din aceeasi categorie