Longboard Landyachtz Bamboo Stratus 45.5


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .Este momentul sa iti pui piesa preferata si sa faci cunostinta cu noul tau partener de dans: LandYachtz Bamboo Stratus. Cu o constructie unica din artar, bambus si epoxy deck-ul este suprinzator de usor si rezistent. Forma simetrica si conturul perfect sunt doar doua dintre caracteristicile care te vor ajuta sa progresezi, chiar daca ai 2 picioare stangi.

Specificatii

Lungime deck: 45.5 inch
Latime deck: 9.25 inch
Deck: artar canadian si bambus
Concave: mic
Flex: mare
Profil: plat
Ampatament ajustabil
Kicktail: da
Axe: Bear Grizzly GR 852
Roti: Fatty Hawgs cu diametru 63mm si duritate 78A
Rulmenti: Bear Spaceball

100% Artar Canadian

Realizat din cele mai bune fibre gasite in Canada de est, artarul canadian este deosebit de rezistent si totodata cel mai bun lemn din lume pentru constructia placilor.

Bambus

Un material sustenabil, bambusul este deosebit de usor, rezistent si foarte elastic.

Kicktail

Kicktail-ul iti permite sa faci ollie-uri si, prin urmare, ai o placa mai manevrabila.

Spray-on clear griptape

Un grip special ce lasa partea superioara a deck-ului vizibila.

Wheel Wells

Decupajele pentru roti reduc riscul de "wheel bite", prin marirea distantei dintre deck si roata. Indiferent de procedura de obtinere, decupajele pentru roti permit fie montarea unor roti mai mari, fie axe foarte "loose".

Symmetrical

In general utilizata pentru placile specializate de freeride si downhill, aceasta forma simetrica permite rider-ului sa se dea fie regular, fie switch fara a-si schimba stance-ul pe placa.

Modificarea ampatamentului

Poti customiza ampatamentul axelor astfel incat sa se potriveasca cu stilul tau. De la un ampatament mai mic, pentru o placa agila, la un ampatament mai mare pentru un plus de stabilitate.