Acest produs nu este disponibil momentan

Longboard Landyachtz Battle Axe Space Rock F20

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Cu o construcție unică din arțar, epoxy deck-ul este surprinzător de ușor și rezistent. Forma simetrică și conturul perfect sunt doar două dintre caracteristicile care te vor ajuta să progresezi, chiar dacă ai 2 picioare stângi.

Specificații

Lungime deck: 97.02cm
Lățime deck: 23.87cm
Deck: arțar canadian
Concave: Mediu
Profil: rocker
Axe: Bear Grizzly Gen 6
Roți: Supremes Hawgs cu diametru 70mm black
Rulmenți: Bear Spaceball 8mm
Flex 5

Tehnologii

Flex
Există câțiva factori care afectează flexul, cum ar fi grosimea deck-ului, ampatamentul și cantitatea de forță aplicată pe deck. Landyachtz a construit o mașînă în house și au testat întreaga lor gamă de plăci aplicând aceeași forță pe toate plăcile măsurand flexul fiecărui deck în parte. Acest lucru a ajutat producătorul să obțină un flex liniar și precis pentru întreaga gamă de produse! Este important să înțelegeți flexul atunci când alegeți o placă. Deck-urile pentru downhill/freeride vor avea mai puțin flex, deoarece aveți nevoie de o platformă rigidă pe care să stați atunci când inițiați slide-uri sau prindeți un viraj în viteză. Deck-urile pentru carving vor avea mai mult flex, oferindu-ți capacitatea de a te pompa în viraje sau de a face carving cu ușurință.

Grizzly Gen 6
Reproiectate de la zero și încorporând tehnologia îmbunătățită în axele noastre de Downhill și Freeride, Gen 6 Grizzlies sunt cele mai performante axe de pe piață în prezent. Rezistența în timp și geometria extrem de bine rafinată a direcției sunt doar vârful icebergului.

100% Canadian Maple
Realizat din cele mai bune fibre găsite în Canada de est, arțarul canadian este deosebit de rezistent și totodată cel mai bun lemn din lume pentru construcția plăcilor.

Drop Through
Construcția Drop Thru te apropie mai mult de sol și mărește stabilitatea fără a sacrifica din manevrabilitate.

Medium Cave
Soluția de mijloc perfectă, suficient de concavă încât să te simți mereu lipit de placă, dar nu prea mult pentru a nu-ți răni picioarele în timpul unei plimbări mai lungi.

Rocker
Oferă o platformă mai confortabilă prin ajustarea unghiurilor deck-ului, astfel încât să fie mai aproape de poziția naturală. Oferă de asemenea un control și transfer de mișcare mai bun.