Longboard Never Summer Avalanche 39''/99cm 2016


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Never Summer logo Made in USA


Descriere :
Modelul Avalanche de la Never Summer este o adevarata bestie pentru downhil numai buna pentru o tura pe munte dar in acelasi timp usoara si dinamica, pentru freeride. Fie ca este top-mounted fie ca este drop-through aceasta placa cu micro-drop beneficiaza de asa numitele "pedale de putere" si de 2 "buzunare" pentru picioare pentru maxim de control si versabilitate. Versiunea 2016 vine cu o grafica proaspata si beneficiaza de aceeasi atentie deosebita pe care constructorul american o acorda produselor sale, fabricate manual.

Specificatii

Fabricat in USA
Axe Caliber
Roti Never Summer Hustle 75mm/81A
Lungime: 39 inch
Latime: 10 inch
Ampatament ajustabil: 30 inch pentru drop through si 27.5 inch - 30 inch pentru top-mounted
Top Mount 3/16 inch Micro Drop
Rocker 1/4 inch
Tehnologie Multi Core
"W" Concave
Baza turnata 3d
Finisare cu carbon a bazei
Protectie P-tex pentru capete
Tehnologie patentata Contour
Greutate: 1.7 kg deck only/3.4 kg complete

Tehnologii :
CNC Machined Fiberglass Reinforced Wheel Wells CNC Machined Fiberglass Reinforced Wheel Wells - Decupajele pentru roti sunt presate cu ajutorul CNC cu ghidaj laser pentru a reduce sansele ca roata sa atinga placa si pentru a crea buzunare pentru picioare. Acestea sunt ranforsate cu fibra de sticla pentru rezistenta.
Top Mount 3/16 Micro Drop - Miez coborat inainte de zona rotilor pentru a scadea inaltimea placii si pentru a crea buzunare pentru maxim de control.
Multi Core Technology Multi Core Technology - UCombinatie de straturi orizontale de artar cu miez laminat vertical. Rezulta o placa usoara si rezistenta ce permite totusi tehnologie Multi Core si micro drop.
Grab Rails Grab Rails - Zone plasate strategic la marginile placii ce ofera posibilitatea apucarii in momentul slide-urilor si trick-urilor.
Patented Contour Technology Patented Contour Technology - Masina CNC ghidata cu laser realizeaza canale in miezul placii oferind rezistenta structurala si o greutate redusa, marind performanta.
Produse din aceeasi categorie