Manusi Level Bliss Coral light blue


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Bliss Coral este de departe cel mai cool model din gama, oferind combinatia perfecta intre stil, caldura si functionalitate. Beneficiaza de membrana impermeabila "Membra Therm Plus" si captuseala "Level Loft Premium" pentru o temperatura constanta si confort sporit. Pentru maxim de aderenta avem un imprimeu din silicon cu motive de sezon pe palma.Clasificarea "ThermoPlus 3000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -15C.

Specificatii

Constructie din materiale sintetice impermeabile
Materiale tratate pentru impermeabilitate
Tehnologia "Membra Therm Plus"
Insertie de silicon pe zona palmei
Inchidere ajustabila tip Velcro

Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Thermo+ 3000

Tehnologia "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii meteo extreme toate manusile ce au in constructie aceasta tehnologie, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 3000 este garantat pentru temperaturi de pana la -15 grade Celsius.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 8178-LG-06 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie