Manusi Level Bliss Emerald Mitt Gore-Tex Tribe


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Bliss Emerald GTX este un model nou foarte calduros si versatil. La exterior avem tesatura rezistenta la apa cu ranforsare din piele impermeabila de capra pe palma si un design sport stilizat. Manseta este ingusta cu fermoar pe lungime, asigurand astfel o echipare rapida. Captuseala "Thermo Silver Lining" ne ofera o senzatie moale la atingere si are beneficii termice, in timp ce tehnologia "Gore-Tex +Gore Active" asigura rezistenta la vant, aerisire si impermeabilitate.

Specificatii

Constructie din materiale sintetice impermeabile
Materiale tratate pentru impermeabilitate
Piele impermeabila de capra pe palma
Izolatie termica "LevelLoft" si "Thermo Silver Lining"
Membrana "Gore-Tex"
Manseta ingusta, imblanita si cu fermoar
Goretex

+GoreActive
Manusile dotate cu insertii +GoreActive sunt bine aerisite, rezistente la vant si impermeabile. Sistemul de captuseala este optimizat si adaptat in intregime pentru ventilatie superioara ce ridica nivelul de confort pentru o gama extinsa de activitati.


Thermo+ 3000

Tehnologia "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii meteo extreme toate manusile ce au in constructie aceasta tehnologie, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 3000 este garantat pentru temperaturi de pana la -15 grade Celsius.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 8166-LM-50 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie