Manusi Level Cruise PK Rainbow


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Cruise este un model cu design classic. Tehnologia "Membra Therm Plus" formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura si pastreaza mana uscata in timp ce captuseala "4way Stretch Fleece" ne ofera un comfort sporit. Manseta scurtata din Neoprene beneficieaza de o inchidere ajustabila tip "Velcro", deasupra incheieturii. Level Cruise este un model calduros, versatil si aerisit. Clasificarea "ThermoPlus 2000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -8C.

Specificatii

- Constructie din material impermeabil
- Tehnologie Membra Therm plus
- Material Fleece la interior
- Manseta ajustabila, ingusta din neopren


Tehnologii :
Thermo+ 2000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 2000 este garantat pentru temperaturi de pana la -8 grade Celsius.Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 1146-UG-39 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie