Manusi Level Force Gore-Tex Orange


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Force Gore-Tex este un model "All Mountain". La exterior avem tesatura rezistenta la apa cu ranforsare din piele impermeabila de capra pe palma si design sport stylish. Tehnologia "Gore-Tex +Gore Active" asigura rezistenta la vant, aerisire si impermeabilitate. Manseta scurtata are inchidere ajustabila tip "Velcro" pe incheietura. Clasificarea "ThermoPlus 2000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -8C.

Specificatii

- Constructie din material sintetic impermeabil
- Materiale tratate pentru impermeabilitate
- Piele impermeabila de capra in palma
- Membrana Gore-Tex
- Manseta ajustabila si ingusta cu prindere Velcro


Tehnologii :
Thermo+ 2000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 2000 este garantat pentru temperaturi de pana la -8 grade Celsius.Goretex

+GoreActive
Manusile dotate cu insertii +GoreActive sunt bine aerisite, rezistente la vant si impermeabile. Sistemul de captuseala este optimizat si adaptat in intregime pentru ventilatie superioara ce ridica nivelul de confort pentru o gama extinsa de activitati.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 3321-UG-13 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie