Manusi Level Force PK Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Force au un design sportiv, ingenios, fiind o alegere excelenta atat pe partie cat si in afara acesteia. La exterior avem tesatura rezistenta la apa cu ranforsare din piele impermeabila de capra pe palma si manseta alungita cu inchidere ajustabila tip "Velcro". La interior tehnologia "Membra Therm Plus" formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mana uscata. Clasificarea "ThermoPlus 2000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -8C.

Specificatii

Constructie din material sintetic impermeabil
Materiale tratate pentru impermeabilitate
Tehnologie Membra Therm plus
Insertie din piele de capra in zona palmei
Izolatie "Hydrofill" si "Fiberfill"
Manseta ingusta din neopren
Inchidere austabila tip Velcro


Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Thermo+ 2000

Tehnologia "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii meteo extreme toate manusile ce au in constructie aceasta tehnologie, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 2000 este garantat pentru temperaturi de pana la -8 grade Celsius.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 3362-UG-43 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie