Manusi Level Glacier PK Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Amestec bogat de piele moale de capra si micro-tesaturi impermeabile, intr-un aspect clasic rafinat pentru schiorul sau riderul bun care caută caldura si confort. La interior avem "Primaloft" tesatura moale ce respinge apa si tehnologia "Membra Therm Plus" care formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mana uscata. Certificare "ThermoPlus 4000" recomandat pentru temperaturi minime de -20C.

Specificatii

Piele impermeabila de capra pe degete si zona palmei
Tesatura impermeabila pe partea superioara a manusii
Izolatie "PrimaLoft" si "Hydrofill Silky Touch" (135gr)
Tehnologia Membra Therm Plus
Manseta de lungime medie
Prindere ajustabila tip Velcro


Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Thermo+ 4000

Tehnologia "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii meteo extreme toate manusile ce au in constructie aceasta tehnologie, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 4000 este garantat pentru temperaturi de pana la -20 grade Celsius.


PrimaLoft

Material moale, calduros care spre deosebire de penele de gasca nu retine apa, oferind astfel confort termic chiar si in conditii de umezeala.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 3244-UG-43 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie