Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level JR Juke PK White

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Level JR Juke este un model "All-Mountain" preferat de catre cei mici cu design modern si durabil. La exterior avem tesatura din micro-fibre ce resping apa, iar la interior "Level Loft Premium", o tesatura moale, calduroasa si tehnologia "Membra Therm Plus" care formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza confortul si pastreaza mana uscata. Palma este ranforsata pentru un plus de rezistenta si manseta scurta are inchidere ajustabila tip "Velcro" deasupra incheieturii. Clasificare "ThermoPlus 3000" recomandat pentru temperaturi minime de -15C.

Specificatii

- Constructie din material rezistent si impermeabil
- Ranforsari cu piele in zona palmei
- Insertii de silicon in palma
- Manseta ingusta cu inchidere ajustabila
- Izolatie Hydrofill


Tehnologii :
ThermoPlus 3000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de pana la -15 grade Celsius.Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level copii
Produs original - Cod Level 4138-JG-40 - Skates.ro este magazin autorizat Level