Manusi Level Off Piste Short Brown


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Off-Piste Short sunt alegera perfecta pentru schiorii/riderii Freeride experimentati sau amatori de senzatii tari. Design classic, captuseala "Swisse Wool" un material natural, moale ce absoarbe umiditatea si pastreaza mana uscata, manseta scurtata din Neoprene cu inchidere ajustabila tip "Velcro" si cusaturi pe exterior pentru un plus de confort. Certificare "ThermoPlus 4000" recomandat pentru temperaturi minime de -20C.

Specificatii

- Constructie din material rezistent si impermeabil
- Piele impermeabila de capra pozitionata in palma si pe degete
- Swiss wool pozitionata la interior
- Cusaturi exterioare
- Manseta ajustabila, ingusta din neopren


Tehnologii :
Thermo+ 4000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 4000 este garantat pentru temperaturi de pana la -20 grade Celsius.Swisse Wool

Acest material natural se caracterizeaza prin fibre subtiri cu proprietati antimicrobiene ce nu retin mirosuri. Lana este calduroasa si confortabila, tine umezeala departe de piele si mentine mainile uscate vreme indelungata.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 2073-UG-10 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie