Manusi Level Sharp anthracite


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Level Sharp are un design modern, simplu si versatil, acest model calduros fiind o alegere buna pentru schiatul la altitudini mari. La exterior avem piele impermeabila de oaie cu ranforsare din materiale rezistente la apa pe palma si manseta alungita cu inchidere tip fermoar. La interior "Primaloft", o tesatura moale ce respinge apa si tehnologia "Membra Therm Plus" care formeaza o bariera impermeabila care optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mana uscata. Clasificare "ThermoPlus 3000" recomandat pentru temperaturi minime de -15C.

Specificatii

Constructie din piele impermeabila de oaie
Insertie de tesatura rezistenta la apa pe zona palmei
Izolatie "Primaloft" si "Hydrofill Silky Touch" (135gr)
Tehnologie Membra Therm plus
Manseta alungita
Inchidere tip fermoar

Tehnologii

Manusi cu Thermo 3000
Manusi cu Primaloft
Manusi cu Membra Therm Plus

Thermo+ 3000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 3000 este garantat pentru temperaturi de pana la -15 grade Celsius.

PrimaLoft

Material moale, calduros care spre deosebire de penele de gasca nu retine apa, oferind astfel un confort termic optim chiar si in conditii de umezeala.

Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.

Alege-ti masura potrivita!

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 3330-UG-15 - Skates.ro este magazin autorizat Level


Produse din aceeasi categorie