Ochelari Alpina PHEOS QMM black matt/pine green dots


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Pheos QMM este un model elegant care va impresiona utilizatorul indiferent de conditiile meteorologice. Potrivirea este ideala pentru orice forma a fetei sau tip de casca, acest lucru datorandu-se tehnologiilor Comfort Frame si Hinge Band. Este echipat cu lentile largi , polarizate, ce ofera vizibilitate sporita prin eliminarea luminii reflectate, dar si prin sporirea contrastului.

Specificatii

Lentile polarizate care au rolul de a elimina lumina reflectatata si de a spori contrastul
Lentila are aplicate pana la 16 straturi cu efect de oglinda
Cadru cu 3 straturi de spuma pentru un confort ridicat
Skid Grip

Tipul lentilei : S2


Dimensiunea ramei: L50

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi.


Ochelarii ce au incorporata tehnologia quattroflex au lentile polarizate. Acestea filtreaza lumina, permitand patrunderea doar a razelor ce vin dintr-o sursa directa. In felul acesta riscul de a fi distras de lumina reflectata este eliminat, iar vizibilitatea este sporita. De asemenea,tehnologia quattroflex are proprietatea de a spori contrastul, ceea ce faciliteaza identificarea conturului formelor din jur.

Comfort frame

Avand in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi sintetice, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului, ochelarii de ski Alpina se vor adapta indiferent de forma fetei utilizatorui, aducand un plus de confort prin eliminarea punctelor de presiune.

Hinge Band

In cazul ochelarilor Alpina care au incorporata tehnologia Hinge Band, prinderea strapului nu se face direct de cadru, ci de un pivot sintetic atasat in exteriorul frame-ului. Aceasta constructie ofera un fit excelent,ochelarii mulandu-se perfect pe forma castii utilizatorului.

Spherical Lens

Lentilele duble, termice, cu o forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul lentilelor se mentine la un nivel constant. De asemenea, cu ajutorul camerei de aer plasata intre cele doua straturi si a tehnologiei Fogstop, posibilitatea de aburire a lentilelor este redusa la minim.

180+ View

Ochelarii Alpina cu o vedere de 180°+ au un camp vizual mai larg decat ochelarii standard cu o vedere de 180°. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, precum si posibilitatea de recunoastere prompta a pericolelor aflate in campul vizual periferic.

Rimless

Spre deosebire de ochelarii conventionali, in cazul carora fixarea cadrului se face pe partea din fata a lentilelor, ochelarii fara rama presupun fixarea cadrului pe partea din spate a acestora. Acest lucru ofera doua avantaje: utilizatorul se va putea bucura de un camp vizual mai larg si, in acelasi timp, acumularea zapezii proaspete pe marginea cadrului va fi prevenita, vizibilitatea ramanand nealterata. Pe langa caracteristicile tehnice, designul acestora va atrage cu siguranta privirile celor din jur.

Produs original - Cod Alpina A7202831- Skates.ro este magazin autorizat Alpina