Ochelari Alpina Scarabeo MM trans green/star cluster


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Scarabeo MM este un model elegant si stilizat dar si cu un puternic accent pus pe tehnologie. Hinge Band, asigura o potrivire excelenta pe forma castii dumneavoastra, iar multumita stratului siliconat care a fost aplicat pe interiorul benzii elastice, vor ramane in aceeasi pozititie pe casca. Lentilele sunt dotate si cu 16 straturi cu efect de oglindire ce blocheaza radiatiile si ofera un aspect modern ochelarului.

Specificatii

Lentila are aplicate pana la 16 straturi cu efect de oglinda
Cadru cu 2 straturi de spuma pentru un confort sporit
Strat din silicon pe interiorul strap-ului
Cadru OTG (permite utilizarea impreuna cu ochelari de vedere)

Tipul lentilei : S3


Dimensiunea ramei: L50

Acesti ochelari sunt potriviti persoanelor cu inaltimea nasului de 5cm si distanta mare intre ochi.

180+ View

Ochelarii Alpina cu aceasta tehnologie ofera un camp vizual mai larg decat ochelarii standard. Acest lucru este datorat cadrului special conceput si lentilelor panoramice supra-dimensionate. Aceasta imbunatatire asigura o mai buna vedere generala, si sporeste observarea pericolelor aflate in campul vizual periferic.

Spherical Lens

Lentilele cu forma sferica ofera un camp vizual clar imbunatatit comparativ cu lentilele cilindrice. In plus, avand un spatiu interior marit, temperatura din interiorul ochelarului se mentine la un nivel constant. De asemenea, posibilitatea de aburire a lentilei este prevenita cu succes multumita stratului de aer dintre cele doua lentile si a tehnologiei Fogstop.

Comfort frame

Comfort Frame ofera in zona fruntii si a obrajilor mici legaturi din material sintetic, flexibile, in forma de zig-zaguri, la care se adauga o constructie elastica in zona nasului. Este o metoda constructiva ce asigura o adaptare ideala indiferent de forma fetei utilizatorului si aduce confort prin eliminarea punctelor de presiune.

Hinge Band

In cazul ochelarilor cu tehnologia Hinge Band, banda este atasata cadrului prin intermediul unei balamale. Aceasta asigura o asezare ideala pe conturul fetei si o potrivire buna cu toate tipurile de casca.

Skid Grip

Castile de ski tipice au stratul exterior foarte neted si benzile ochelarilor aluneca de multe ori pe suprafata acestora. Skid Grip previne acest lucru datorita stratului siliconat aplicat pe interior si astfel ocheraii raman fixati tot timpul.

Produs original - Cod Alpina A7256871- Skates.ro este magazin autorizat Alpina