Ochelari Atomic Revent S FDL HD White/Green


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul de ochelari Revent S FDL HD este potrivit utilizatorilor cu fata mai subtire ce isi doresc un camp vizual foarte bun si o claritate excelenta. Datorita tehnologiei FDL implementata pe lentilele cilindrice, campul vizual este mai deschis cu 15% fata de modelele clasice. Lentilele duble cu aspect de oglinda asigura un contrast HD si vizibilitate in toate conditiile de lumina. De asemenea, lentilele cu rezistenta mare la zgarieturi utilizeaza un tratament anti-ceata de 3 ori mai puternic. Rama de marime mica cu Live Fit urmareste conturul fetei si asigura tot confortul necesar, iar pentru o potrivire perfecta cu casca, marginile frame-ului sunt articulate, in timp ce strap-urile beneficieaza de niste insertii de silicon ce previn alunecarea ochelarilor de pe casca in timpul utilizarii.

Specificatii cadru

Small Fit (profil mic al ochelarului)
Live Fit (adaptare rapida la conturul fetei)
Adaptive Tri-Layer Foam (3 straturi de spuma pentru o potrivire perfecta pe conturul fetei)
Articulated Outriggers (banda elastica cu articulatii pe cadru)
Silicone-coated Strap (strat de silicon aderent pe interiorul benzii elastice)
Over the Glass (posibilitate purtare cu ochelari vedere)

Specificatii lentila

Lentile cilindrice Fusion Double Lens
Triple Anti-fog inner Lens
Anti-Scratch Outer Lens (lentile rezistente la zgarieturi)
Stereo HD Lens
Stratul HD de baza imbunatateste vederea in profunzime si mareste contrastul si luminozitatea. Este o lentila potrivita pentru vreme cu soare sau partial innorata. Un strat Stereo respinge lumina reflectata reducand astfel oboseala vizuala.


Tehnologii

Cylindrical Lenses
Lentilele cilindrice se curbeaza orizontal in timp ce raman plate pe verticala. Sunt lentile duble, din policarbonat de inalta calitate, ce asigura o claritate incredibila si un efect de oglindire modern.

Stereo HD Lens Technology
Lentilele Stereo HD prezinta toate avantajele unei lentile Stereo normale si ofera o foarte buna vizibilitate in conditii de ninsoare indiferent de tipul de lumina. Pe langa straturile multiple utilizate in constructia Stereo, aceasta noua lentila utilizeaza cristale pentru a diviza lumina alba in 6 culori spectrale. Potenteaza apoi culorile mai slabe oferind astfel un foarte bun contrast si o vizibilitate marita pe mai multe tipuri de luminozitate.

Fusion Double Lens
Este noua generatie de constructie cu lentila dubla, ce utilizeaza laminarea lentilelor in loc de conectarea lentilelor cu un strat aditional de spuma. Astfel se obtine un camp vizual cu 15% mai deschis fata de modelul clasic de constructie cu lentila dubla. Datorita faptului ca lentilele sunt laminate impreuna, avem o singura refractie a luminii, reflexiile lentilei sunt eliminate, iar precizia optica este constanta chiar si atunci cand se produc schimbari ale presiunei atomsferice la mare altitudine. De asemenea lentilele sunt tratate anti-ceata si anti-zgarieturi.

Anti Fog & Scratch
Toti ochelarii marca Atomic beneficieaza de o lentila tratata anti-ceata (AC) si o lentila cu rezistenta mare la zgarieturi. Modelul de ochelari Revent S FDL HD utilizeaza un tratament anti-ceata de trei ori mai potent decat standardele de pe piata.
OPTICAL CLASS 1
Toate lentilele Atomic beneficieaza de clasa optica 1. Aceasta diminueaza distorsia si oboseala ochilor, de asemenea, asigura o protectie 100% UVA/B si se conforma standardelor de rezistenta la impact (EN1836, ANSI Z80.AS/NZs 1067).
Tehnologie Frame
Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.
Diferite dimensiuni de cadru
Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.
Small Fit
Acest tip de cadru se potriveste utilizatorilor cu un profil al fetei mai ingust.
Articulated Outriggers
Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.

Strap-uri cu insertii de silicon
Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii
Live Fit
Este una diuntre inovatiile ce face ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instat pe conturul fetei.