Ochelari Atomic Revent S FDL Stereo white/green


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul de ochelari Revent S FDL HD este potrivit utilizatorilor cu profil al fetei mai ingust ce isi doresc un camp vizual foarte bun si o claritate excelenta. Datorita tehnologiei FDL implementata pe lentilele cilindrice, campul vizual este mai deschis cu 15% fata de modelele clasice. Lentilele duble cu aspect de oglinda asigura un contrast HD si vizibilitate in toate conditiile de lumina. De asemenea, lentilele cu rezistenta mare la zgarieturi utilizeaza un tratament anti-ceata de 3 ori mai puternic. Rama de marime mica cu Live Fit urmareste conturul fetei si asigura tot confortul necesar, iar pentru o potrivire perfecta cu casca, marginile frame-ului sunt articulate, in timp ce strap-urile beneficieaza de niste insertii de silicon ce previn alunecarea ochelarilor de pe casca in timpul utilizarii.

Specificatii cadru

Small Fit (profil mai mic al ochelarului)
Live Fit (adaptare rapida la conturul fetei)
Adaptive Tri-Layer Foam
Articulated Outriggers (banda elastica cu articulatii pe cadru)
Silicone-coated Strap (strat de silicon aderent pe interiorul benzii elastice)

Specificatii lentila

Lentile cilindrice Fusion Double Lens
Triple Anti-fog Inner Lens (AC)
Anti-scratch Outer Lens (lentile rezistente la zgarieturi)
Stereo Lens

Pachetul contine 1 lentila


Green Stereo

percent
Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Tehnologii

Cylindrical Lenses
Lentilele cilindrice se curbeaza orizontal in timp ce raman plate pe verticala. Sunt lentile duble, din policarbonat de inalta calitate, ce asigura o claritate incredibila si un efect de oglindire modern.

Fusion Double Lens
Este noua generatie de constructie cu lentila dubla, ce utilizeaza laminarea lentilelor in loc de conectarea lentilelor cu un strat aditional de spuma. Astfel se obtine un camp vizual cu 15% mai deschis fata de modelul clasic de constructie cu lentila dubla. Datorita faptului ca lentilele sunt laminate impreuna, avem o singura refractie a luminii, reflexiile lentilei sunt eliminate, iar precizia optica este constanta chiar si atunci cand se produc schimbari ale presiunei atomsferice la mare altitudine. De asemenea, lentilele sunt tratate anti-ceata si anti-zgarieturi.

Live Fit
Este una dintre inovatiile care fac ochelarii Atomic atat de confortabili. Spuma dispusa in 3 straturi cu taieturi flexibile in forma de Y din cadru se muleaza instant pe conturul fetei.

Stereo Lens Technology
Noua straturi cu efect de oglindire, de inalta calitate, cresc protectia impotriva stralucirii si reduc oboseala ochiilor. Culorile si straturile sunt perfect echilibrate pentru o claritate 100%.
Anti Fog & Scratch
Toti ochelarii marca Atomic beneficieaza de o lentila tratata anti-ceata (AC) si o lentila cu rezistenta mare la zgarieturi. Modelul de ochelari Revent S FDL HD utilizeaza un tratament anti-ceata de trei ori mai potent decat standardele de pe piata.
OPTICAL CLASS 1
Toate lentilele Atomic beneficieaza de clasa optica 1. Aceasta diminueaza distorsia si oboseala ochilor, de asemenea, asigura o protectie 100% UVA/B si se conformeaza standardelor de rezistenta la impact (EN1836, ANSI Z80.AS/NZs 1067).
Tehnologie Frame
Cadrul este cheia unor ochelari ce se potrivesc perfect. Acesta trebuie gandit in functie de fizionomie, casca si, bineinteles, trebuie sa ofere o foarte buna vedere periferica. Cadrul realizat de catre Atomic insumeaza toate aceste criterii.
Diferite dimensiuni de cadru
Ochelarii Atomic nu au doar stiluri diferite ci si masuri diferite de cadru in functie de fizionomia utilizatorului.
Small Fit
Acest tip de cadru se potriveste utilizatorilor cu un profil al fetei mai ingust.
Articulated Outriggers
Cadrul ochelarilor Atomic a fost gandit pentru o potrivire perfecta cu casca. Ochelarii de top din gama Atomic au marginile frame-ului articulate astfel incat strap-ul se aseaza foarte bine pe casca iar presiunea este distribuita in mod egal pentru o inchidere ermetica.

Strap-uri cu insertii de silicon
Insertiile de silicon de pe strap-uri previn alunecarea ochelarilor pe casca in timpul utilizarii