Ochelari Oakley Flight Deck Harmony Fade Prizm Snow Torch Iridium


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Oakley Flight Deck Harmony Fade Prizm Snow Torch Iridium ofera un camp vizual marit astfel incat sa nu pierdeti niciun moment de actiune.Atat vederea periferica cat si inferioara este larg deschisa pentru a putea identifica cu usurinta provocarile si pericolele, iar sistemul de lentile interschimbabile Ridgelock va permite sa va adaptati la orice fel de conditii atmosferice. Designul fara margini ofera un grad ridicat de compatibilitate atat cu o gama larga de casti, cat si cu cei mai multi ochelari de vedere. Cu un stil simplist si un camp de vedere de neegalat, modelul Flight Deck poate satisface pretentiile oricarui rider.
Colectia Fade a celor de la Oakley onoreaza parcursul si determinarea atletilor ce au ajuns la olimpiada de iarna. Culorile unice sunt inspirate din tehnologia Prizm de filtrare a lumini, orange-ul reprezentand focul care ii conduce pe atleti iar galbenul razele soarelui care ii ghideaza pe acestia in atingerea viselor.

Specificatii :

Lentile fara margini corectate optic
Lentilele duble sunt tratate impotriva aburirii
Cadru prevazut cu zone speciale, discrete ce permit purtarea peste ochelarii de vedere
Sistem rapid de schimbare a lentilelor
Compatibilitate cu diverse modele de casti

Tehnologii

Tehnologie HDO

High Definition Optics

HDO este o colectie de tehnologii patentate ce permite doar ochelarilor Oakley sa intruneasca si sa depaseasca standardele Institutului National American de optica cu privire la claritate, fidelitate vizuala si rezistenta la impact.
Tehnologie Prizm

Prizm

Prizm este o revolutie in optica faurita in decenii de cercetare. Lentilele dotate cu aceasta tehnologie ofera control luminos fara precedent rezultand culori precise, contrast si vizibilitate sporite.

Pachetul contine 1 lentila :

Prizm Snow Torch Iridium

Lumina care patrunde prin lentila: cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

Produs original - Cod Oakley OO7050-61 - Skates.ro este magazin autorizat Oakley