Patine Fila Eve BS white

349 lei 209 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
40.5
260mm
<iframe class="intro-video" src="https://www.youtube.com/embed/7ytyWkkY1VI?list=UUaXWBLuBSemHmFfgqluOcyA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Pentru patinatorii artistici, modelul Eve BS combină estetica, confortul, ușurința și materialele de calitate superioară. Gheata cu design minimalist și cu partea superioară din microfibră combină rezistența și susținerea pentru performanțe extinse și sesiuni de antrenament solicitante. Marginile rotunjite și căptușite înconjoară și susțin glezna, limba creează un fit perfect și confortabil, iar închiderea cu șireturi este prezentă pe toată lungimea ghetei. Tocul pronunțat îmbunătățește postura și stabilitatea, în timp ce lama din oțel inoxidabil, specifică pentru patinaj artistic, este perfectă pentru trucuri și sărituri pe gheață.

Specificații

Lamă inoxidabilă cu certificare germană GS pentru calitate
Exterior fabricat din Vinil
Spumă de 2 densități pe gleznă pentru confort superior
Interior cu puf sintetic

!!! VĂ RECOMANDĂM să vă măsurați lungimea tălpii piciorului și să vă asigurați că patinele pe care le alegeți sunt cu 5-10 milimetri mai mari decât lungimea tălpii dumneavoastră. Astfel patinele vor fi confortabile chiar și după câteva ore de mers.
Brand: FILA

Produse din aceeasi categorie

Patine Roces BritsPatine Roces Brits449 lei -31%309 lei
Patine Roces RSK 2 BlackPatine Roces RSK 2 Black479 lei -31%329 lei
Patine Roces Caje BluePatine Roces Caje Blue479 lei -40%289 lei