Placa Snowboard Never Summer Chairman 2021

3,629 lei 2,179 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157
160

Crescut pentru a fi Director Executiv la SC TocatZapada SA, acest instrument de carve are un sidecut cu sapte puncte de contact si este fabricat manual special pentru pozitia de Presedinte al Plăcilor Never Summer. Un sistem extins de amortizare stabilizeaza capetele placii pentru o stabilitate de neegalat la viteze mari. Atat de fain e sistemul asta, ca poti sa sapi si santuri cu boardul asta! Pe Chairman dai carve, si carve, si carve... Fara derapaje!


Carbon Max Laminated Technology

Mai mult carbon inseamna mai multa putere si performanta. Aceasta tehnologie combina 2 matrice de carbon, una superioara si una inferioara, maximizand rezistenta si transferul miscarii acolo unde este cazul. Rezultatul este o configuratie cu greutate redusa si deosebit de rezistenta in acelasi timp ce ofera rigiditate torsionala si transfer al miscarii fara a sacrifica insa controlul atat de important pentru un rider.

Ripsaw Rocker Camber

Zone pronuntate de camber pozitiv pentru o buna aderenta la cantare si super pop in timp ce se pastreaza polivalența Original Rocker Camber.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibra de sticla pre-intarita si pre-tensionata cu fasii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obtine o rezistenta de neegalat, aderenta pe canturi si performanta.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinatie unica de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai usoare "core-uri" de pe piata. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, obtinandu-se astfel un flex customizat.

RDS 1 Damping System

Prin intermediul acestui sistem straturile de laminat sunt ceva mai lungi, urmand longitudinal marginile placii, iar in zonele de varf si coada sunt mai scurte. Astfel placa este mai stabila la viteze mari, iar greutatea de pe varf si coada este mult redusa.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o baza sinterizata deosebit de rapida si rezistenta, special pentru placile Never Summer din gama high end. La aceasta talpa a fost adaugat in proportia optima grafit, rezultand una dintre cele mai rapide baze de pe piata.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigileaza si protejeaza miezul placii ci si absoarbe socurile rezultate in urma vibratiilor sau impacturilor.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie