Placa Snowboard Never Summer Swift Split 2021

5,819 lei 4,069 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157

Surfer printre copaci, aruncator de zapada-n fata la fiecare viraj, misirupist pe slush, cuceritor al backcountry-ului si al liniilor pe care doar le-ai visat. Acesta este splitboardul NS Swift. Cu profil Fusion Rocker Camber, un nose inaltat mai devreme si un tail coada de randunica, Swiftul te va tine la suprafata celui mai adanc powder sau a celei mai grele zapezi de primavara. Iar in combinatie cu insertia de carbon in X din centrul placii si a sidecut-ului Power Grip, Swiftul devine un board super stabil si controlabil, indiferent de ce-ti scoate terenul in fata.


Carbon Max Laminated Texhnology

Mai mult carbon inseamna mai multa putere si performanta. Aceasta tehnologie combina 2 matrice de carbon, una superioara si una inferioara, maximizand rezistenta si transferul miscarii acolo unde este cazul. Rezultatul este o configuratie cu greutate redusa si deosebit de rezistenta in acelasi timp ce ofera rigiditate torsionala si transfer al miscarii fara a sacrifica insa controlul atat de important pentru un rider.

Fusion Rocker Camber

In partea din spate avem profilul Ripsaw Rocker Camber care ofera maxim de aderenta, elasticitate si pop, iar in zona din fata a placii avem Original Rocker Camber pentru flotabilitate in powder. Fusion Rocker Camber aduce astfel ce este mai bun din cele 2 lumi, oferind un profil complet si polivalent.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibra de sticla pre-intarita si pre-tensionata cu fasii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obtine o rezistenta de neegalat, aderenta pe canturi si performanta.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinatie unica de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai usoare "core-uri" de pe piata. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, unde un flex customizat este obtinut.

RDS 1 Damping System

Prin intermediul acestui sistem straturile de laminat sunt ceva mai lungi, urmand longitudinal marginile placii, iar in zonele de varf si coada sunt mai scurte. Astfel placa este mai stabila la viteze mari, iar greutatea de pe varf si coada este mult redusa.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o baza sinterizata deosebit de rapida si rezistenta, special pentru placile Never Summer din gama high end. La aceasta talpa a fost adaugat in proportia optima grafit, rezultand una dintre cele mai rapide baze de pe piata.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigileaza si protejeaza miezul placii ci si absoarbe socurile rezultate in urma vibratiilor sau impacturilor.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Warden 2021Placa Snowboard Rome Warden 20211,959 lei -30%1,369 lei
Placa snowboard Bataleon Spirit 2021Placa snowboard Bataleon Spirit 20211,799 lei -20%1,439 lei
Placa Snowboard Nitro Team 2021Placa Snowboard Nitro Team 20212,349 lei -30%1,639 lei