Acest produs nu este disponibil momentan

Placa snowboard Nitro Cheap Thrills 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Eliberează-ți mintea în park și lasă-ți stilul de dat să vorbească de la sine pe noul Cheap Thrills de calibru profesionist. Conceput pentru snowboarderii freestyle care văd muntele, parcul, străzile și tot ce se află între ele ca pe o zonă de distracție!

Placa de snowboard Nitro Cheap Thrills are Flex 5

Mărime 148 152 155
Lungime de contact (mm) 1040 1070 1080
Lățime mijloc (mm) 247 248 252
Lățime vârf (mm) 287 289 293
Lățime tail (mm) 287 289 293
Greutate potrivită (kg) 50-70 55-75 60-80


Forma: Twin

Rating

Rating Nitro

Profil: Flat-Out Camber

Profil hibrid ce presupune zonă plată și puncte de contact mai apropiate de legături. Virajele vor fi astfel lipsite de efort, iar placa va fi mai iertătoare, cu o bună flotabilitate în powder și minim de rezistență în inițierea press-urilor.
Tehnologii

Urban Flex

Aceste plăci ultra-flexibile pot fi torsionate în orice mod doriți, de la țevi până la butter tricks, și nu se vor strica.

Radial Sidecut

Cel mai des întâlnit tip de sidecut: un singur radiu, ceea se traduce printr-un sidecut versatil și previzibil.

Power Core 2

Powercore II reprezintă miezul din lemn de plop cu fâșii adiționale de fag care oferă o rezistență de neegalat, un răspuns imediat și un snap incredibil.

Whiplash Core

Acest profil este mai subțire între legături și mai gros spre vârf și coadă, oferind astfel putere maximă fiecărui trick și menținând în același timp un flex perfect de presare.

Ureshred Sidewalls

Sezonul acesta introducem pe plăcile de park Nitro cantul URESHRED. La fel ca roțile de skate, canturile acestea sunt fabricate din poliuretan, ceea ce le face foarte rezistente la impact și le conferă caracteristici excelente de amortizare. Împreună cu marginile Railkiller, canturile URESHRED oferă echilibriul perfect de durabilitate și control.

Bi-Lite Laminates

Laminatele Bi-Lite sunt proiectate pentru a oferi rezistență de neegalat, un stil puternic și transfer al mișcării foarte rafinat.

Rail Killer Edge X-2

Arma ta secretă pentru țevi, pietre și longevitate! Cu profilul său unic și o rezistență la impact de peste 200%, în comparație cu o muchie standard - Railkiller Edge este de două ori mai gros și de două ori mai puternic. Această construcție brevetată poate face față oricărei provocări legate de țevi. Fie că este folosită cu finețe sau mai dur, această placă vă putea fi folosită mulți ani fară probleme.

Premium Extruded FH Base

Durabilitate, viteză și întreținere redusă, toate într-un singur material de bază ultra-clear - baza FH face față oricărei provocări legate de țevi și alte elemente din mediul urban.