Placa snowboard Rome Heist 150 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Heist este o placa all mountain ce imbina cele 2 tipuri clasice de camber oferind ce este mai bun din fiecare: zona de rocker situata intre legaturi te ajuta sa plutesti in powder si zonele de camber pozitionate pe capete ofera un foarte bun transfer al miscarii, precizie la initierea intoarcerilor si putere.

Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 48kg si 70+kg.


MtnPop Rocker 2.0

Rocker pe zona aflata intre legaturi si camber pe extremitati. Zona de rocker este fin acordata astfel incat abia sa atinga zapada atunci cand rider-ul nu sta pe ea. Rezultatul este o foarte buna manevrabilitate, oferita de catre zona de rocker, si bineinteles multa putere oferita de catre zonele de camber de pe extremitati. MtnPop Rocker 2.0 se adreseaza riderilor ce cauta ce ofera mai bun cele 2 tipuri de camber: un transfer al miscarii precis, aterizari in forta, abilitatea de a explora linii de powder si receptivitate in initierea intoarcerilor.QuickRip Sidecut Technology 2 muchii cu acelasi arc au fost integrate in placa, una mai mica in zona mediana si una ceva mai mare, pentru a compensa, de-a lungul intregii placi. La intersectiile celor 2 arce, langa legaturi, se creaza astfel punctele de contact din zona mediana a placii. Avem asadar un plus de aderenta atunci cand se canteaza la viteze mari. La viteze mai mici transforma placa intr-una gata de joaca.
QuickRip Sidecut Diagram


Hotrods - Bamboo Single Barrel
Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow. Incepand cu colectia 2015 inginerii de la Rome utilizeaza bambusul in aceasta tehnologie, un material natural si prietenos cu mediul.
Un HotRod plasat pe centrul placii reprezinta solutia perfecta pentru un plus de pop fara rigiditate torsionala.

HotRods
HotRod 1

Control Core Matrices Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

Pop Core Matrix 2 zone de lemn foarte usor sunt combinate cu o structura din lemn de plop si astfel rezulta un miez flexibil si elastic.

Flex-Tuned Laminates Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Carbon Laminate Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice. Prin inserarea longitudinala a fasiilor de carbon se obtine un plus de elasticitate fara a rigidiza placa.

Bases Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

SinterTrue Base Baza are o constructie durabila ce absoarbe puternic ceara utilizata. Este primul nivel de viteza disponibil la o baza sinterizata. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obisnuita de sesiuni in park-uri amenajate dar si in afara partiei pe zapada proaspata.


Produse din aceeasi categorie