Placa snowboard Rome Label 135 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Label este pasul normal ce trebuie facut de catre tinerii rideri ce vor sa progreseze. Aceasta placa este construita pe profilul profilul NoHang-ups Rocker 2.0 ce ofera stabilitate si initiere usoara a virajelor iar flexul este perfect pentru invatarea primelor trick-uri pe partie sau primele linii in powder. Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 27kg si 45kg.


NoHang-Ups Rocker 2.0

In zona diamant a acestui tip de camber placa este plata pentru control directional. In afara aceste zone, rockerul de tip 3d permite placii sa initieze foarte usor intorcerile si face ca placa sa nu agate. Aceasta combinatie inovativa ofera o placa foarte distractiva si usor de manevrat. NoHang-ups Rocker 2.0 este mai mult decat potrivit pentru incepatori, fiind cea mai buna combinatie de camber pentru initiere.Control Core Matrices Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

TTT Core Matrix 100% miez de lemn de la un capat la celalalt cu un flex continuu.

Flex-Tuned Laminates Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate Presupune dispunerea fibrelor in unghi drept generand astfel un flex placut, potrivit pentru cruising, park si bowl.
Bases Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

XTRD

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.Produse din aceeasi categorie