Placa Snowboard Rome Mechanic 2021

1,799 lei 1,259 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
159

La fel ca orice board de incredere, Rome Mechanic are in el cea mai buna tehnologie pentru a face fata atit celui mai bun si celui mai rau sezon de iarna posibil. Acest SUV cu flex mic este conceput pentru a te mentine cu un pas inaintea celorlalti si pentru a ataca fiecare viraj.


Iti recomandam Artifact 159 daca greutatea ta este intre 68kg si 91kg.


Placa de snowboard Rome Mechanic are Flex 4
Contact Rocker Camber

Plata intre legaturi si cu forma rocker la capete acesta este un adevarat profil rocker stabil si versatil dus la nivelul urmator cu tehnologii ca HotRods. Pentru riderii de all mountain freestyle si pentru cei carora le place pow-ul linia camberului prin versabilitate este potrivita pentru distractie fara ca plutitul pe zapada proaspata sa aiba de suferit.


HOTRODS - Bamboo SINGLE BARREL

Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si fibra de sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow.


Control Core Matrices

Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

STOMP CORE MATRIX

Miez 100% din lemn cu insertii aditionale de lemn rezistent la impact in zonele predispuse pentru a creste rezistenta si flexibilitatea.Biax Glass Laminates

Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

StraightBiax Laminate

Laminat perfect pentru un snowboarding the calitate. Fibrele dispuse perpendicular ofera un flex delicat, de tip freestyle care este ideal pentru coborari pe munte sau pentru sesiuni tehnice.IMPACT Base

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Lo-Fi 2020Placa Snowboard Rome Lo-Fi 20202,329 lei -40%1,399 lei
Placa Snowboard Rome Blur 2020Placa Snowboard Rome Blur 20203,089 lei -40%1,849 lei
Placa Snowboard Rome Ravine 2020Placa Snowboard Rome Ravine 20202,519 lei -40%1,509 lei
Placa Snowboard Rome Buckshot 2020Placa Snowboard Rome Buckshot 20202,379 lei -40%1,429 lei