Placa snowboard Rome Scandal 146 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Scandal ofera o abordare unica asupra all mountain freestyle-ului. Prin imbinarea 3d Rocker-ului cu zona diamant de camber pozitiv avem o placa ce se simte in elementul ei in powder, este foarte stabila la viteze mari si intra singura in intoarceri. Prin implementarea tehnologiilor HotRod si QuickRip avem o placa elastica deosebit de jucausa la viteze mici si foarte stabila la viteze mari. Rezultatul este performanta.

Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 36kg si 59kg.


No HangUps Pop 2.0

Prin imbinarea zonei de tip diamant cu zona de rocker acest se optimizeaza responsivitatea si controlul oferit de catre camberul pozitiv situat intre legaturi si permisivitatea rockerului amplasat pe extremitati. In zona diamant este amplasat camber-ul pozitiv pe toata latimea placii intre legaturi continuandu-se apoi longitudinal catre punctele de contact de pe varf si coada. Se amplifica astfel controlul directional si se obtine foarte multa putere longitudinala. NoHang-ups Pop 2.0 este potrivit pentru all mountain comportandu-se foarte bine pe orice tip de zapada.QuickRip Sidecut Technology 2 muchii cu acelasi arc au fost integrate in placa, una mai mica in zona mediana si una ceva mai mare, pentru a compensa, de-a lungul intregii placi. La intersectiile celor 2 arce, langa legaturi, se creaza astfel punctele de contact din zona mediana a placii. Avem asadar un plus de aderenta atunci cand se canteaza la viteze mari. La viteze mai mici transforma placa intr-una gata de joaca.
QuickRip Sidecut Diagram


HOTRODS - GLASS SINGLE BARREL
TurboRods

Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow. Incepand cu colectia 2015 inginerii de la Rome utilizeaza bambusul in aceasta tehnologie, un material natural si prietenos cu mediul.


Control Core Matrices Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

SUPERPOP CORE MATRIX Un flex deosebit de jucaus obtinut prin folosirea unor segmente mai lungi de plop si prin crearea a 3 zone cu lemn de o densitate scazuta.

Flex-Tuned Laminates Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.

90/90 Carbon Hybrid Laminate

Un mod nou de dispunere a fibrelor prin care fasii subtiri de carbon sunt integrate intre 2 straturi biaxiale de sticla.


BUTTEROUT TRANSITION ZONES

Aceasta tehnologie presupune o zona de tranzitie mai alungita de la talie catre varf si coada pentru o senzatie mai fina la aterizari si intoarceri. Este folosit pe placile Rome unde s-a dorit o trecere mai lenta de la forma de mijloc catre capete pentru un stil lin.


Bases Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

SinterTrue Base Baza are o constructie durabila ce absoarbe puternic ceara utilizata. Este primul nivel de viteza disponibil la o baza sinterizata. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obisnuita de sesiuni in park-uri amenajate dar si in afara partiei pe zapada proaspata.


Produse din aceeasi categorie