Role FILA Primo Comp Lady black/light blue


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Descriere :

Rolele pentru dame Fila Primo Comp sunt alegerea potrivita pentru initierea in tainele patinajului, impresionand nu doar prin designul atragator, ci si prin specificatiile tehnice. Datorita tehnologiilor SoftWearTM and Air Flow, gheata este foarte confortabila si bine ventilata. Sina din compozit de inalta calitate face ca rola sa fie una usoara si deosebit de manevrabila.


Specificatii


Gheata: Tip soft boot cu sitemul de aerisire FILA AIR FLOW, si tehnologia SoftWearTM pentru maxim de confort
Cuff: High cut
Sina : Compozit de inalta calitate
Sistem de inchidere : Sireturi, arici si catarama
Roti : FILA 80mm / 82A
Rulmenti : ABEC 5
Frana : Pe rola

Tehnologii :
SOFTWEARTM TECHNOLOGY Softwear Technology - Spre deosebire de alte modele de role, cele care folosesc aceasta tehnologie ofera un plus de confort, o greutate redusa si un transfer mai bun al miscarilor.
Fila Air Flow Fila Air Flow - Cand vine vorba de confortul piciorului, mentinerea unei temperaturi optime joaca un rol foarte important. Sistemul FILA "Air Flow", prin cele 2 tipuri de materiale utilizate la interior si exterior, a fost gandit pentru a asigura o ventilare optima a piciorului, impiedicand astfel incalzirea acestuia si pastrand o temperatura constanta.

!!! VA RECOMANDAM sa va masurati lungimea talpii piciorului si sa va asigurati ca rolele pe care le alegeti sunt cu 5-10 milimetri mai mari decat lungimea talpii dumneavoastra. Astfel rolele vor fi confortabile chiar si dupa cateva ore de mers.