Schiuri Atomic Cloud 11 + Mercury 11


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Cloud 11 este un schi de dama cu o constructie foarte eleganta si cu un design feminin, pregatit pentru orice tip de conditii pe partie. Profilul Active Camber asigura o aderenta si stabilitate crescuta, iar marginea laterala Full Sidewall te va ajuta sa iei niste viraje extrem de precise. Alaturi de noua tehnologie Servotec Light, vibratiile sunt eliminate, iar directia este mai ferma si mai stabila la viteze mari. Acest model este destinat schioarelor de nivel mediu si avansat care isi doresc o pereche de schiuri cu un inalt grad de performanta.

Specificatii schiuri

Profil Active Camber
Servotec Light (servodirectie)
Full Sidewall
Light Woodcore (miez foarte usor, fabricat din plop)
Titanium Stabilizer
Structured Top Sheet
Greutate 1602g/ski la 161cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fara a fi nevoie de unelte
Adaptare automata la inaltimea si latimea varfului si calcaiului claparului
Zona de calcai din material usor, tip monobloc

Tehnologii ski

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

LIGHT WOODCORE

Miez fabricat din plop, puternic si foarte usor, ideal pentru powder si freeski.

TITANIUM STABILIZER

Un strat de titan este pozitionat sub miezul schiului rezultand astfel o absorbtie mare a socurilor si flexibilitate torsionala.

SERVOTEC LIGHT

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele vine de la Servolenkung, fiind prima servodirectie pentru schiuri. Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.
Servotec Light contine acelasi canal Servotec, dispus longitudinal pe ski combinat cu elastomerul ce ofera proprietatiile Servotec de anulare a vibratiilor si stabilitate in cursa.

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Tehnologii legaturi

TOOLLESS LENGTH ADJUSTMENT

Legaturile se pot regla in functie de lungimea exterioara a claparului sau se pot pozitiona mai aproape de varful ski-ului sau de coada acestuia, fara a utiliza unelte.

AUTOMATIC WING ADJUSTMENT

Legaturile se adapteaza in mod automat pe latimea si inaltimea boot-ului.

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 147 154 161 161
Latime la varf (MM) 108 110 112 114
Latime la mijloc (MM) 70 70 70 70
Latime la coada (MM) 93 95 97 99
Raza (M) 14.1 14.7 15.3 15.8


Produse din aceeasi categorie