Schiuri Atomic Cloud C7 + M 10 GW Black 22/23

1,999 lei 1,599 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
142cm
Schiurile Atomic Cloud 7 sunt potrivite pentru schioarele de nivel mediu sau incepator. Greutatea este una redusa, iar in zona legaturilor avem tehnologia Bend-X ce permite arcuirea schiului prin depunerea unui efort redus, ceea ce face ca si incepatorii sa poate intra foarte usor in viraje. Tipul de camber cu varful ridicat suplimentar face ca Atomic Cloud 7 sa poata fi utilizat fara probleme pe toata durata zilei, indiferent de conditiile de pe partie. Legăturile Atomic M 10 GW se montează pe schiuri cu o greutate redusă, fiind una din cele mai ușoare legături de pe piață. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte adiționale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigură o introducere facilă a clăparului fară compromisuri în ceea ce privește siguranță.

Legăturile Atomic M 10 GW sunt deosebit de rezistente și precise fiind în același timp manevrabile și ușoare, iar sistemul Easy Step-In face mai ușoară introducerea clăparului în legătură.

Specificatii schiuri

Profil Piste Rocker
Dura Cap
Densolite Core
Tehnologie Bend-X
Topsheet structurat
Talpa World Cup
Greutate 2280g / ski / 155cm

Specificatii legaturi

Posibilitate de ajustare a lungimii fară unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zona de călcai din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 142 149 156 163
Latime la varf (MM) 104.5 106.5 108.5 110.5
Latime la mijloc (MM) 71 71 71 71
Latime la coada (MM) 94 96 98 100
Raza (M) 13.8 14.3 14.9 15.5

Tehnologii ski

Profil Piste Rocker

PISTE ROCKER

Forma ideala pentru partile cu nivel ridicat de dificultate. Forma de camber ofera o aderenta buna in timp ce curbura usoara de pe varf faciliteaza virajele. Combinatia dintre cele doua forme asigura o stabilitate excelenta.

BEND-X TECHNOLOGY

Bend-X

Bend-X Technology

O zona speciala de flex pozitionata in zona legaturilor permite flexarea facila a schiurilor chiar si in cazul schiorilor cu o greutate redusa.

DENSOLITE CORE

Densolite Core In miezul fiecarui ski sunt materiale speciale utilizate de catre Atomic, lemn in principal, de diferite densitati ce determina felul in care se comporta schiul. Miezul este realizat dintr-o spuma speciala cu rol in amortizarea si absorbtia vibratiilor, reducand astfel efortul depus de catre schiori.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie