Schiuri Faction Prodigy 1X + legaturi Stage 10 C90 23/24

2,999 lei 2,399 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
158cm
Prodigy 1X oglindeste forma celui mai bine vandut model Prodigy 1, inclusiv designul premiat Elliptical Sidecut si un perete lateral Full Strength Sidewall pentru o fixare de top a muchiei. In comparatie cu Prodigy 1, este cu 10 mm mai ingust sub picior pentru o manevrabilitate precisa in park si pe pista, iar miezul sau din plop este intarit prin includerea lemnului de frasin, asigurandu-se ca este ultraputernic pentru a rezista la lovituri grele. Constructia Anti-Chip Micro-Cap in varf si coada, plus muchii XL de 2,5 mm asigura ca schiul este construit pentru a dura.

Dimensiuni Faction Prodigy 1X

Dimensiune schi (cm) 158 164
Greutate (grame) 1500 1580
Raza (metri) 13 15
Side Cut varf (mm) 120 120
Side Cut talie (mm) 88 88
Side Cut coada (mm) 112 112

Tehnologii schiuri

Full strength sidewall
Miez de Plop/ Frasin
Directional twin
Eliptical Sidecut
Anti Chip Micro Cap
Mustache Flex
XL 2.5mm Edges

Full strength sidewall

O constructie care plaseaza benzi de material de protectie de-a lungul laturilor fiecarui miez, intre margine si foaia superioara. Peretii laterali asigura cea mai buna fixare a muchiei si stabilitate posibila atunci cand schiul este supus unui viraj, precum si protejarea miezului de lemn, a muchiei si a foii de sus impotriva impactului si a deteriorarilor exterioare.

Miez de Plop/ Frasin

Plopul este un lemn de esenta moale, de culoare deschisa, durabil, care se indoaie si are o capacitate mare de absorbtie a vibratiilor. Frasinul este un lemn de esenta tare mai greu, care completeaza miezul prin adaugarea de rigiditate si durabilitate. Acest duo ofera o aderenta excelenta pe zapada tare, o baza solida pentru aterizari si suficient pop si flex pentru a fi creativ.

Directional twin

Un tail considerabil mai subtire ca varful, oferind performanta totala pentru downhill.

Eliptical Sidecut

Este realizata dintr-o raza mai lunga sub picior si raze mai mici in varf si coada. Raza mai lunga sub picior ajuta la pivotari mai rapide si usoare, in timp ce razele mai mici din varf si coada ajuta la initierile virajelor.

Anti Chip Micro Cap

Micro-Cap este un hibrid al unei constructii de calitate superioara, cu pereti laterali de tip sandwich, fuzionata cu un capac durabil si usor. Cu micro-cap, constructia tip sandwich ofera sustinere performanta pe muchie si stabilitate torsionala imbracand topsheet-ul si peretii laterali, oferind protectie superioara impotriva ciobirii muchiei si imbinarii.

Mustache Flex

Acest tip de flex functioneaza pentru majoritatea schiorilor, avand in fata si spatele legaturilor o stabilitate buna pe muchii, iar tranzitia se face progresiv catre varf si coada fiind mai moale pentru a facilita absorbtia de socuri.

XL 2.5mm Edges

7 fractiuni de milimetru s-ar putea sa nu sune mult, dar cand vine vorba de margini, se aduna. Muchia de 2.5 mm are cu 35% mai mult material decat muchia.

Montaj legaturi

Legaturile Armada Stage 10 se monteaza pe schiuri tinand cont de lungimea exterioara a claparilor. Montajul se face doar dupa plata online cu cardul a produselor, iar dupa montaj schiurile si legaturile nu se pot returna, fiind personalizate pe dimensiunile indicate.

Brand: FACTION

Produse din aceeasi categorie