Schiuri Rossignol Blackops 92 + legaturi XPRESS 11 GW Black 23/24

2,699 lei 2,159 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
166cm
Rossignol Blackops 92 este construit cu scopul de a impinge inainte urmatoarea generatie de freerideri, fiind o arma unica pentru schiorii all-mountain. Combinand o constructie full sidewall si un profil rocker progresiv, aceasta arma de freeride impacheteaza un amestec perfect de putere, pop si agilitate. Un miez usor din lemn de paulownia mentine schiul reactiv si agil.

Dimensiuni Rossignol Blackops 92

Dimensiune schi (cm) 166 176
Greutate (grame) 2800 3000
Raza (metri) 16 20
Side Cut vârf (mm) 122 122
Side Cut talie (mm) 92 92
Side Cut coadă (mm) 112 112

Tehnologii schiuri

Progressive Rocker
Paulownia Wood Core
Rectangular Full Sidewall
Progressive Sidecut

Progressive Rocker

Proiectat pentru cele mai adanci zile de powder, cel mai progresiv profil rocker/camber ce ofera un echilibru premiat de versatilitate increzatoare si floting fara efort. Amestecul de rocker mai lung si mai jos in varf, profilul conic al cozii si camberul traditional sub picior permite o directie usoara, un control instantaneu al vitezei, puterii, energiei si aderentei.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi aderenta optimizata la muchii, precizie, echilibru si putere.

Paulownia Wood Core

Miezul de lemn Paulownia reduce greutatea cu până la 30% pentru o agilitate, manevrabilitate și control sporite.

Progressive Sidecut

O forma complet noua pentru schiul modern all-mountain, profilul Progressive Sidecut ofera o aderenta sigura, in timp ce elibereaza mai multa energie si fluiditate pentru a aluneca prin orice teren sau conditii de zapada. Profilurile mai rotunjite ale varfului si cozii ofera un angajament instantaneu, in timp ce elibereaza virajele cu usurinta pentru o manipulare jucausa a zapezii si a terenului in schimbare.

Brand: ROSSIGNOL

Produse din aceeasi categorie